2777
2789
عنوان

کسی با کم کاری تیرویید بارداری بی خطر داشت؟

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 43 پست
من تیروئید دارم بیشتر از ۱۰ ساله وقتی دکتر میرفتم همیشه ازم میپرسید قصد بارداری داری یا نه؟ همیشه ...

اخی چقد بیماری تیرویید زیاد شده 

منم یه ماهه فهمیدم تیرویید کم کار دارم دکتر برام قرص نصفه هر روز نوشت بعدش جمعه ها یه عدد 

بعد یک ماه دوباره باید آزمایش بدم 

من روزی نصف قرص میخورم جمعه ها یه کامل  به نطرت نرمال میشه؟؟

اره ، چرا نشه ،با این مقدار مشخص خیلی هم بالا نیست، من قبل روزی یه نصف میخوردم ، الان که یکم رفته بالا دو روز در هفته کامل میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تو ماه ششم گرفتم کم کاری رو ولی الان پسرم خدارو شکر سالمه نگران نباش دوستمم از اول داشت مشکلی ندا ...

آخی خداروشکر 

خیلی ناراحت شدم نمیدونم چرا از وقتی فهمیدم تیروییدم کم کار شده ولی دوس دارم پیگیر باشم تا بارداری موفقی داشته باشم

اخی چقد بیماری تیرویید زیاد شده  منم یه ماهه فهمیدم تیرویید کم کار دارم دکتر برام قرص نصفه هر ...

خیلیا کم‌کاری دارن 

بیماری خطرناکی نیست

اگ تحت نظر باشی و کنترل شده باشه مشکلی پیش نمیاد

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️
ببخشید اینکه میخوای ای وی اف کنی مربوط به تیروییده یا مشکل دیگم داری  من تاحالا واسه ازمایشای ...

من میخام ای وی اف کنم چون شوهرم مشکل اسپرم داره 

ولی من کلی آزمایش دادم قبلش تو هن که کم کاری داری آز قندو پرولاکتین رو بده 

تیرویید دکترم میگفت بیشترش بذا اعصابه 

طب سنتی گفت سردی بهت غلبه کرده یه همچین چیزی 

ولی سردیجات زیاد نخورید و جوش نزنید برا گذشته مخصوصا

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
من میخام ای وی اف کنم چون شوهرم مشکل اسپرم داره  ولی من کلی آزمایش دادم قبلش تو هن که کم کاری ...

ممنونم عزیزم

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
اره ، چرا نشه ،با این مقدار مشخص خیلی هم بالا نیست، من قبل روزی یه نصف میخوردم ، الان که یکم رفته با ...

آها مرسی نگفته چرا بالا رفته

کم کاری داریم باید قند رو هم مراعات کنیم مگه نه؟

شما تیروئیدت یکم کم کاره..  ولی مال من کم کاریش بیشتره چون من الان روزی یکی میخورم پنجشنبه و جمعه یکی و نصفی میخورم..ولی اصلا نگران نباش..خیره ان شاءالله

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
تیرویید دکترم میگفت بیشترش بذا اعصابه  طب سنتی گفت سردی بهت غلبه کرده یه همچین چیزی  ولی ...

من دقیقا یه چن وقتی خیلی احساس ناراحتی و همش گریه و غصه میخوردم خیلی عصبی بودم و خودمو داغون کردم

شما تیروئیدت یکم کم کاره..  ولی مال من کم کاریش بیشتره چون من الان روزی یکی میخورم پنجشنبه و جم ...

آره عزیزم باید سخت نگیرم

بخصوص اگه هر روز ورزش کنیم کلی از سلامتی های از دست رفته بر میگرده

ممنونم که جوابمو دادی گلم

آره عزیزم باید سخت نگیرم بخصوص اگه هر روز ورزش کنیم کلی از سلامتی های از دست رفته بر میگرده ممنونم ...

خواهش میکنم...کی قراره آی وی اف کنی

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
آها مرسی نگفته چرا بالا رفته کم کاری داریم باید قند رو هم مراعات کنیم مگه نه؟

دلیل بالا رفتنش و نمیدونم ، رابطه شم با قند نمیدونم ، نشنیده بودم تا حالام بهم نگفتن این دوتا باهم در ارتباطن رعایت کن