2777
2789
عنوان

پوشک کامل با چسب خوب

998 بازدید | 9 پست
من دارم دخترم رو از پوشک می گیرم و هر جا هم میزم باید ببرمش توالت ولی به خاطر اینکه تو مهمونیها نمی تونم بدون پوشک ببرمش دنبال یه پوشکم که چسبش بعد از چند بار بازو بسته کردن خراب نشه

my baby va confy baby camro mama can bebe رو امتحان کردم ولی بعد دوبار باز شدن چسبش خراب شد
سعی نکن متفاوت باشی، همیشه فقط سعی کن خوب باشی. این روزا خوب بودن به اندازه کافی متفاوت هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مارک پمپرز مدل استرجشو بگیر خیلی خوبه. چسبش چیک چیکه 20 بار هم باز کنی طوریش نمیشه.
راستی دخترت چند وقتشه که میخوای از پوشک بگیری؟ چطوری این کارو شروع کردی؟ دختر من 18 ماهشه بعضی وقتا خودش جیششو میگه. توالت فرنگی آموزشی براش گرفتم ولی باهاش بازی میکنه اصلا" توش جیش نمیکنه منم میبرمش تو حموم میشینم تا جیش کنه. خیلی وقتا هم لج میکنه تا اومد بیرون تو راهرو حموم جیش میکنه البته من خیلی اذیتش نمیکنم میذارم کارشو بکنه. بعد اونجا را میشورم. بعد هم پوشکش میکنم.
اﺷﮏ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﺏ ﭼﻬﺮﻩ ﭘﺪﺭﺍﻥ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺍﻥ ﻣﺎ ﺭﺍ ﺷُﺴﺘﻪ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺧﻮﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺷﺮﺑﺖ ﻭ ﺷﺮﺍﺏ ﺑﻪ ﮐﺎﻡ ﻧﯿﺎﮐﺎﻥ، ﮐﺴﺎﻥ، ﺧﻮﯾﺸﺎﻥ ﻭ ﻋﺰﯾﺰﺍﻥ ﻣﺎ ﻓﺮﻭ ﺭﯾﺨﺘﻪ ﺍﺳﺖ …گرسنگی یار دیرین و وفادار ما بوده است و برهنگی در کنار گرسنگی یک دم نسل های ما را ترک نگفته است.