2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از اقوام مادرم فوق تخصصه حالا نمیدونم شبکیه یا قرنیه 

میگن عالیه دکتر محمد ابراهیمی تهرانه اگه رفتی بگو یکی از دوستانم از کرمان میمند شمارو معرفی کردن زودتر وقتت میده بفهمه اشنایی😕

کلینیک نور میبرمش الان ولی میخوام دکترشو عوض کنم 

من واسه عمل چشم دکتر هاشمی همون وزیر بهداشتو میشناسم ک توکلینیک نور همه ازش راضین،ولی در مورد قرنیه نمیدونم تخصص دارن یانه،ولی بهترین دکتراهستن اونجا

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
مخصوص کودکانه؟

نمیدونم فقط خیلی خیلی میگن پزشک خوبین خب من شنیدم از پیر جوون همه میرن پیششون حتی کسایی که گفتن بهشون چشمتون اینقدرخشکه کور میشی جراحیشون کردن و خوب شدن

دقیق نمیدونم فوق تخصص قرنیه ان یا شبکیه میتونین اسمشو توی گوگل بزنی میاد

من واسه عمل چشم دکتر هاشمی همون وزیر بهداشتو میشناسم ک توکلینیک نور همه ازش راضین،ولی در مورد قرنیه ...

میدونم عزیزم دختر من دوسالش بود چشمش ضربه خورد الان استیگمات چشمش خیلی بالاست و تنبلی شدید داره دکترا ناامیدم کردن بیناییش داره از بین می ره میبرمش پیش دکتر جعفر زاده پور کلینیک نور ولی لنز سخت تجویز کرده چشم دخترمم به شدت حساسیت نشون میده به لنز موندم چیکار کنم بخدا شب و روز ندارم

میدونم عزیزم دختر من دوسالش بود چشمش ضربه خورد الان استیگمات چشمش خیلی بالاست و تنبلی شدید داره دکتر ...

الهی 

ایشالا خوب شه زودتر😔بازم ببخشید اطللاعات خوبی ندارم دراین حد میدونستم

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !