2777
2789
من والله 22سالمه صورتم پره قشنگ ولی خودم یجوری اذیت میشم بقیه میگن میاد. اره خب ب سن شما عالی میشه م ...

نه من دخترهام هم کوتاه میکنن کامل ۱۹ و۱۴ ساله ان

اگه به صورت بیاد عالیه 

شاید چون عادت نکردی هنوز 

حالا همه میگن دیگه دراین سن بذار بلند بشن 😁ولی خسته میشم وحوصله ی رسیدگی هم ندارم

سلامتی،ارامش وخانواده ام🙇🙇🙇🙇🙇

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من دخترهام هم کوتاه میکنن کامل ۱۹ و۱۴ ساله ان اگه به صورت بیاد عالیه  شاید چون عادت نکردی ...

منم موهامو زدم ولی زیاد کوتاه نیست مثل این عکسی که این خانوم فرستادن شده قدش ولی هربارموهامو میبینم گریم میگیره کاش کوتاه نمیکردم الان شامپو افزایش رشد مومیزنم شاید سریع رشد کنه

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
اندازه اش خوبه اینکه گذاشتید ولی مدلش به موی لخت میاد اخه

باز به ارایشگر بگین خودش چندتامدل نشون بده 

يه جوري باادم رفتارنكنين كه اگه بلايي سرتون اومد دلمون خنك شه !  تاوقتی باکفش کسی راه نرفتین راه رفتنشو قضاوت نکنین   
منم موهامو زدم ولی زیاد کوتاه نیست مثل این عکسی که این خانوم فرستادن شده قدش ولی هربارموهامو میبینم ...

خوب معمولا ادم یهو پشیمون میشه 

منهم چندبار تصمیم گرفتم کوتاه کنم بعد پشیمون شدم از تابستون تاالان دودل هستم😂

چون سالهاست که اینقدر بلند نشده بودن 

ارایشگرم متعحبه😁

اگه کسی میتونه رسیدگی کنه عالیه مویربلند والبته جنس خوب 

موهای من خیس که باشن روغن بزنم کامل فر میشن ولی حوصله میخواد

[QUOTE= 82800124 ]نه من دخترهام هم کوتاه میکنن کامل ۱۹ و۱۴ ساله ان اگه به صورت بیاد عالیه  شاید ...

مردونه زیاد زدم 

یه جیزی بین مردونه زنونه مد نظرمه