من سر دخترم هردو آزمایش غربالگری ریسک بالا داشت و ان تی هم بالای ۲ بود دقیق یادم نیست امنیو سنتز شدم جواب خوب بود خداروشکر الان یه دختر باهوش وشاگرد ممتاز دارم😄😄😄
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
انشاا...دکترم هم میگفت سل فری تا حالا ندیدم اینجا کسی یده وجواب بد باشه بعد میان میگن چرا مارو خرج انداختی😅😅
شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
کار درست ، دادن سلفری بود که انجام دادی. بقیش دست خدا.نگرانی کاری از پیش نمیبره.ولی میدونم نمیتونی نگران نباشی. من خودم ادم خیلی حساسیم سر ازمایشات غربالگری.و نمیتونم الکی بگم همه ازمایشها خوبن.چون من یه بچه تریزومی قبل این پسرم سقط کردم.ولی بدون صدها ادم مثل الان شما غربال میشن تا یکی مثل من تریزومی بچش معلوم بشه.پس شما کار درست و عقلانی که دادن سلفری بود رو انجام دادی باقیش امید بخدا.... ولی چون انتی خوب بوده زیاد جای نگرانی نیس.چون حساسیت nf از nt کمتره
خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه