2777
2789
عنوان

عدد nf بالا و امینوسنتز کیا داشتن.توروخدا بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 6155 بازدید | 30 پست
سلام عزیزم خوبین میشه بگین نتیجه شما چی شد من الان شرایط شمارو دارم خیلی نگرانم خواهش میکنم جواب بدی ...

سلام شما چکار کردید واس nf

خواهش میکنم واسم دعا کنید که خدا ارزوم رو براورده کنه
سلام عزیزم شما ک عدد nf‌ حداکثر نرمال بود چیکار کردین میشه بگین ؟ برا منم حداکثر نرمال پنج ،ممنون می ...

میشه بگسد nf رو چکار کردید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم. ببخشید می دونم دو سه سال از تاپیکتون میگذره. میخواستم ببینم عدد nf بالا بود دوباره آزم ...

میشه خبر بدید واس nf چکار کردید

سلام عزیزم من هم مشکل استارتر رو دارم شما چی؟ چکار کردین؟ لطفاً جواب بدین

من ۱۸ هفته و دو روز ۵ بود

البته ۱۲ هفته سلفری داده بودم سالم بود.ولی دکتر هم گفت تا ۶ نرماله

شما چنده

من ۱۸ هفته و دو روز ۵ بود البته ۱۲ هفته سلفری داده بودم سالم بود.ولی دکتر هم گفت تا ۶ نرماله شما چ ...

واسه من توی ۱۸ هفته ، عدد nf:6.5

الان ۲۰ هفته ام عدد nf: 6.6

آزمایش سل فری دادم دوازده روز دیگه جوابش میاد

خیلی ناراحتم استرس دارم،

۱.۱۹ nt بود توی دوازده هفته غربالگری اول هم نرمال

عزیزم نترس من الان تاپیکت رو دیدم 

من سر دخترم هردو آزمایش غربالگری ریسک بالا داشت و ان تی هم بالای ۲ بود دقیق یادم نیست امنیو سنتز شدم جواب خوب بود خداروشکر الان یه دختر باهوش وشاگرد ممتاز دارم😄😄😄

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
خداروشکر ، انشاالله جواب سل فری من هم خوب باشه

انشاا...دکترم هم میگفت سل فری تا حالا ندیدم اینجا کسی یده وجواب بد باشه بعد میان میگن چرا مارو خرج انداختی😅😅

شخصی به دیدن عالمی رفت وپرسید رازجوانی ات چیست عالم پاسخ داد با ابله بحث نکردم .شخص پرسید مگر میشود...؟!عالم گفت راست میگویی نمیشود!!!😆😆😆 اگه جواب پستای ابلهانه و توهین امیز رو ندادم بدون اونا راست میگن😉اینم آخر امضام مجبور شدم اضافه کنم درخواست دوستی ندید مخصوصا مرد جماعت که فحش نثارش میکنم😬😬😬
نی نی شما بسلامتی دنیا اومده ؟

بله.۳ ونیم ماهشه

انشالله که خیره...

کار درست ، دادن سلفری بود که انجام دادی. بقیش دست خدا.نگرانی کاری از پیش نمیبره.ولی میدونم نمیتونی نگران نباشی. من خودم ادم خیلی حساسیم سر ازمایشات غربالگری.و نمیتونم الکی بگم همه ازمایشها خوبن.چون من یه بچه تریزومی قبل این پسرم سقط کردم.ولی بدون صدها ادم مثل الان شما غربال میشن تا یکی مثل من تریزومی بچش معلوم بشه.پس شما کار درست و عقلانی که دادن سلفری بود رو انجام دادی باقیش امید بخدا.... ولی چون انتی خوب بوده زیاد جای نگرانی نیس.چون حساسیت nf از nt کمتره