2777
2789
عنوان

اگ بخواید یه اسباب بازی بخرید اون چیه؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 60 پست

من ازین قطارا میخرم که رو ریلشون دور میزنن ، یا یه آدمکایی هست دستتو که زیرش میگیری پرواز میکنه خیلی باحاله  خلاصه یه چی میگیرم که حرکت کنه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازین قطارا میخرم که رو ریلشون دور میزنن ، یا یه آدمکایی هست دستتو که زیرش میگیری پرواز میکنه خیلی ...

اون آدمکا چجورین؟؟؟

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  
ی اسباب بازی هیجان انگیز بخر ، ی چیزی که وقتی بازش کرد چشماش برق بزنه . من عاشق دیدن این صحنه ام

منممم،نمیدونم چی بخرم

من اسم اینا یادم نمیمونه چرا 😅 ازینا بخر براش اسمش چیه 🤔

جِنگا

بیشتر بزرگا بازی میکنن فکرنکنم دوس داشته باشه

اون آدمکا چجورین؟؟؟

مثه یه آدم آهنیه دستتو که زیرش بگیری خود به خود پرواز میکنه میره بالا ، من بار اول که دیدم خیلی ذوق کردم خودم  

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

از اون ماشین کنترلیا که خیلی زرنگن از در و دیوار بالا میرن   از اون ماشین بیعرضه ها نه که زود میفتن یا سربالایی نمیرنا از اون زرنگا 

مادر اگرپادشاه بودم شک نکن صدای خنده ات راسرودملی میکردم... :)❤