2777
2789
عنوان

خانما لطفا این بی بی چک رو ببینید...

124 بازدید | 13 پست

من۵ آبان سقط داشتم.بعد سقط سونو دادم گفتن کمی بقایا داری که با پریودی بعدی دفع میشه.آذر و دی سر موقع خودم پریود شدم و چند تا لخته دفع کردم.بهمن ماه باید بین ۲۱ تا ۲۵ پریود می شدم چون دوره ی من ۲۶ روز تا ۳۰ روز متغیره ولی نشدم.تو این مدت رابطه هام منی با واژنم هیچگونه تماسی نداشته.بنظر شما باردارم یا بخاطر سقط که داشتم اینجوری شده..چون شنیدم بعضیا میگن تو پیشاب اسپرم وجود داره و...بی بی چک زدم الان عکسشو میزارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییی هاله داره😍😍😍

یکی دیگه هم بزن ببین اونم اینجوری می شه؟؟!!!

اگه چشمون قشنگت به امضام افتادمی شه 3تا صلوات برای محمد وآل محمدوسلامتی امام زمان عج وظهورش وسلامتی مادرم وسلامتی نی نیم بفرستی من می میرم برای صلواتهای ناشناس.. <<<<<<<
عزیزم تا ۶ ماه بعد از سقط بی بی مثبت نشون میده

چه حرفیه میزنیدااا😑😑😑😑 وقتی بتا صفره هورمون نیست چه جوری بی بی مثبته اخه .ازمایش بتا نهایتا تا دوماه صفر میشه .خیلی زیادش که اصولا تا ۳ هفته الی ۶ هفته هست که اگر بیشتر از این طول بکشه باید بررسی بشه .بعد چه جوری ۶ ماه بی بی چک مثبته .😐

من عضو قدیمی nasrin213هستم ‌😊😊😊
چه حرفیه میزنیدااا😑😑😑😑 وقتی بتا صفره هورمون نیست چه جوری بی بی مثبته اخه .ازمایش بتا نهایتا تا د ...

اگه بارداری مولار باش اره امکانش هست تا چن ماه صفر نش ولی سقط و بارداری خارج رحم اینا ن معمولا نهایت دو هفته سقط میش

خدایاشکر🌹
چه حرفیه میزنیدااا😑😑😑😑 وقتی بتا صفره هورمون نیست چه جوری بی بی مثبته اخه .ازمایش بتا نهایتا تا د ...

روست من سقط داشت شما ی سرچ کوچیکم توی نت بکنی میبینی که تا ۶ ماه هورمون ها بالاست.

برای مامان شدن من یک صلوات بفرستید😢        انشاال...هیچکسی چشم انتظار نباشه.
اگه بارداری مولار باش اره امکانش هست تا چن ماه صفر نش ولی سقط و بارداری خارج رحم اینا ن معمولا نهایت ...

عزیزم مولارم باشه تا چند ماه گه نمیفهمی ،دیگه سقط میکنه .هورمون میاد پایین ‌😐

روست من سقط داشت شما ی سرچ کوچیکم توی نت بکنی میبینی که تا ۶ ماه هورمون ها بالاست.

من خودم تازه سقط کردم عزیزم .اطلاعات دارم که گفتم اگر بقایا داشته باشه اونم از نوع اکتیو بتا بالا میمونه .😏