2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر شوهرت تون پولدار باشه  ولی تایم ازاد نداشته باشه چکار میکنید.. یعنی پولش هست وقتش نیست

اره من وقت نداره.

عین جغدیم فقط شباوقتمون ازاده تنهایی هم دوس ندارم برم

برایِ سلامتی نینیم ی صلوات لدفا😞
اگر شوهرت تون پولدار باشه  ولی تایم ازاد نداشته باشه چکار میکنید.. یعنی پولش هست وقتش نیست

آخره هفته ها که تایمش آزاده میریم

همہ چے درست میشہ 32ـُــــم همین مـاه ساعتِ 25:00

من تنها خودم نمیرم یا با شوهرم یا مامانم یا دوستم ولی خداییش باهاش رفتنی خیلی میچسبه

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹

شوهرم نمیذاره تنهابرم اول بخاطربچه دوم جاهای شلوغ خوشش نمیاد مثل بازار ولی بخوام جاهای دیگ برم میذاره اینم بگم ب هیچ عنوان تنها نمیذاره خونه مامانم اینابمونم اونا شهرستان ماتهران اگ تهرانم بودن نمیذاشت.ولی باخودش میمونیم.خودمم دوس دارم همیشه با اون باشم.

من تنها خودم نمیرم یا با شوهرم یا مامانم یا دوستم ولی خداییش باهاش رفتنی خیلی میچسبه

دقیقا توم مث منی

بیرون رفتن باش خیلی ارامش بیشتری داره تاتنهایی یا باخونواده

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
دقیقا توم مث منی بیرون رفتن باش خیلی ارامش بیشتری داره تاتنهایی یا باخونواده

اره خدایی ولی از دست من زار میزنه میگه یبارم به مامانت برو دست از سر من بردار

محمد حسین👦۱۳۹۶/۴/۲۵.                                                   محمدمتین👶۱۳۹۷/۱۰/۲۹