سپیده۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12382 عنوان کسی جدیدا "چرم مشهد" رفته؟ 1889 بازدید | 14 پست سلامکسی تو یکی دو هفته اخیر به چرم مشهد سر زده؟میخوام بدونم پالتوهای زنونه و کلا کارای زمستونهش آف خورده یا نه.ممنون میشم اگه اطلاعی دارید بگید لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید 1397/12/01 | 14:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nardoon عضویت: 1396/12/21 تعداد پست: 7855 بروتوپربازدیدهاتاپیک خریدعیدیکی ازچرم مشهدخریدکرده ازش بپرس 🌿ࡐܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝߊی ܢ݆ߺࡅ߭ߊܣـ ߊܢܚࡅ߳🌿
اختاپوس عضویت: 1396/06/27 تعداد پست: 61036 یکی از دوستان صب میگفت هنوز قیمت پالتو و بارونیاش خیلی بالاس
آرزو_گلی عضویت: 1395/07/06 تعداد پست: 10568 مامان ستایش خربده بودن صداشون کنید. در تاپیک پربازدیدها هستن ایشون
سپیده۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12382 یکی از دوستان صب میگفت هنوز قیمت پالتو و بارونیاش خیلی بالاس اخه من شنیدم تا ۵ اسفند فروش فوق العاده دارن ولی تو سایتش اصلا قیمتا تغییر نکرده!:(گفتم اگه پالتوهاش و نیم بوتهاش ۳۰_۴۰ درصد آف خورده باشن بخرم لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
گلroz عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 5404 من شوهرم کاپشن دید ۲ تومن خودش پارچه اصل خرید داد دوخت واسش ۵۰۰ در اومد ۳۵۰ پارچه ۱۵۰ مزد دوخت خیلی با صرفه ترهمنم میخوام واسه خودم بگیرم بدوزم از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
مهسا140 عضویت: 1395/05/28 تعداد پست: 15083 آره من هفته پیش شعبه احمداباد و رفتم یه کیف خریدم ولی کیف من ۱۰ درصد تخیف شد شد ۳۴۰یه سری کیفاش تا ۳۰ درصد بود کمربنداش هم همینطور ولی پالتوهاشو دقت نکردم
سپیده۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12382 من شوهرم کاپشن دید ۲ تومن خودش پارچه اصل خرید داد دوخت واسش ۵۰۰ در اومد ۳۵۰ پارچه ۱۵۰ مزد دوخت خیلی ... چرم طبیعی خرید دوخت یعنی؟چون همه محصولاتش چرم گاویه لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
سپیده۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12382 آره من هفته پیش شعبه احمداباد و رفتم یه کیف خریدم ولی کیف من ۱۰ درصد تخیف شد شد ۳۴۰ یه سری کیفاش تا ... آها ممنون عزیزمپس یه سر میرم لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
سپیده۱۳۷۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/02/28 تعداد پست: 12382 دکمه لایکم کار نمیکنه بچه ها😅 ممنون از همتون😙بازم کسی اطلاع داشت بنویسه. ممنون لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
گلroz عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 5404 چرم طبیعی خرید دوخت یعنی؟ چون همه محصولاتش چرم گاویه بله چرم طبیعی یا گوسفند بود یا بز دقیقا نمیدونم اما خودم رفتم باهاش تو یک خیابونی منبع چرم طبیعی بودچرم مصنوعی نه از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
گلroz عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 5404 چرم طبیعی خرید دوخت یعنی؟ چون همه محصولاتش چرم گاویه اتفاقا تو اون خیابون چرم گاوم بود اما خیاط به شوهرم گفت واسه کاپشن سنگین خوب نیستشایدم همون گاو دقیقا نمیدونم اما خیلی شیک چون خودش چند جا رفت ارزون ارزونش ۲ میلیون بود از اونایی که بدن نترس،چون میدونی چقدر بدن،از اونایی که فکر میکنی خوبن بترس چون نمیدونی چقدر بدن.....!!!!!
asemoone_abi عضویت: 1398/03/13 تعداد پست: 884 من شوهرم کاپشن دید ۲ تومن خودش پارچه اصل خرید داد دوخت واسش ۵۰۰ در اومد ۳۵۰ پارچه ۱۵۰ مزد دوخت خیلی ... سلام عزیزم من پالتو میخوام میسه بگی کدوم شهری و از کجا پارچه شو گرفتی؟ واینکه خیاط قشنگ میتونه بدوزه اخه من شهر خودم خیاطی ندیدم اون چیزی که میخوای دربیاره