2777
2789
عنوان

اقدامیااااا بدووویین بیاین و البته مامانای تازه

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 259 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه بسلامتی منظورم گزینه دوم بود😂انشاءالله توهم مث این مامانای اینجا بی سروصدا مامان شدی چندروزس دو ...

اگه همینطور باشه که عالیه..ان شا الله همه مون مامان شیم خیلی زود

۳۵روزه😒دقیقا روز مادر موعدمه

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

من شب تولدم بي بي زدم ديدم مثبت شد بعد چنددقيقه هي پررنگ تر شد فرداش ازمايش دادم بتام١٢١بود مثبت ولي باز٥اسفند بايد تكرار كنم 

من همش ميخوابيدم در روز ١٢ساعت خواب بودم

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين
من شب تولدم بي بي زدم ديدم مثبت شد بعد چنددقيقه هي پررنگ تر شد فرداش ازمايش دادم بتام١٢١بود مثبت ولي ...

وای این دیگه معرکس😍😍مبارکه علایم پری زودتر نیومد سراغت مثلا ۱۰روز😨

من اصلا حتی نمیدونم فولیکول چیه ،قشــــــــــنگ توضیح میدی🙈🙈🙈

زیاد خودتو درگیر این مسائل نکن من ایتقد پرسیدم گرفتارش شدم

فولیکول همونی که داخل تخمدان شما رشد که کرد پاره میشه و اسپرم شوشو جان میاد استقبالش و نی نی میشن دوتایی

وای این دیگه معرکس😍😍مبارکه علایم پری زودتر نیومد سراغت مثلا ۱۰روز😨

چرا همش درد داشتم ولي يه روز خيلي درد داشتم كه فكر كردم پري ميخوام بشم شبش بيبي شوهر خريد ديدم بله مثبته احتمالا مال من دير لقاح گرفته چون ٢٠دي عادت شده بودم

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين
لتروزول کلومیفن

چیکار کردی تخمک ازاد شد

من ک فک میکنم تخمکم ازاد نمیشه، تخمکام بدون دارو ۱۱_۱۲هست روز۱۷_۱۸ سیکلم..ولی با دارو این ماه۲۴ و ۱۴بود بزرگتراش روز ۱۴سیکلم

ممکنه رشد کنه اون فولی ۱۴و با امپول ازاد نشده باشه؟!اخه۵روز بعد امپول یه درد یهو‌یی و شدیییید زیر دل داشتم ک یه ربع بعد اصلا نبود انگار..ممکنه با امپول اون ازاد نشده باشه یا کلا تخمکا با وجود امپول خیلی دیر تر ازاد شده باشن؟!اخه امپول همون روز میگه باعث ازاد شدن میشه😓😓چ همه حرف زدم شرمنده

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.