2777
2789

من۵ آبان سقط داشتم.بعد سقط سونو دادم گفتن کمی بقایا داری که با پریودی بعدی دفع میشه.آذر و دی سر موقع خودم پریود شدم و چند تا لخته دفع کردم.بهمن ماه باید بین ۲۱ تا ۲۵ پریود می شدم چون دوره ی من ۲۶ روز تا ۳۰ روز متغیره ولی نشدم.تو این مدت رابطه هام منی با واژنم هیچگونه تماسی نداشته.بنظر شما باردارم یا بخاطر سقط که داشتم اینجوری شده..چون شنیدم بعضیا میگن تو پیشاب اسپرم وجود داره و...بی بی چک زدم دو تا هاله خیلیییی کمرنگ اومد که اصلا معلوم نبود چیه.الان عکسشو میزارم...

اینکه خط cهم که کمرنگ افتاده،خب بروازبده دیگه برودکتر

خدایاممنوووووونم بابت معجزه ی قشنگت خدایاممنونم.😍💜🌸امیرحسین مامان زودبیاپیشمون فدای دست وپای کوچیکت بشم مامان،لحظه شماری میکنم بگیرم بغلموبوت کنم تااخرعمرم روچشام میذارمت.خدایامرسی که بهم فرشته دادی توروبخداییت قسم مواظبش باش دامن همه ی منتظراروبحق پنج تن سبزکن ودلشونوشاد،الهی امین.اگه دلتون خواست ی صلوات برای سالم بدنیاااومدن نی نیم بفرستین ممنونم.حاجتتون رواایشالا😘😍💝🚼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فک میکنم بی بی ت خرابه باید یه خطش کاملا واضح باشه و یکیش نهایتا هاله دار

نه اینکه هر دو خط هاله باشه

بقیه مواردو نمیدونم ان شا الله که خییییلی زوووود مامان بشی و خدا نگه ش داره واست گلم

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

عزيزم بعد سقط بي بي مثبت ميشه ولي ديگه نه تا ٣_٤ ماه بعدش...كاش ي سونو ميدادي ببيني بقايات كامل دفع شده يا نه؟

اين بيبي هم انگار خرابه خط اول روهم كمرنگ زده 

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 
مثبته ،من بعد سقطم سه ماه بعدش باردار شدم الانم پسرم 8 ماهشه 

اي جانم

خوشبحالتون ميشه براي منم دعا كنيد؟ منم آذر سقط كردم برا بارداري پوچ😔

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ