2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدا بذار

چون اون ساک میبرن لباسا رو تن بچه کنن

پوشک سایز بزرگ بزرگسال معمولا بیمارستان میده

اگه سزارینی نسکافه و لیوان و فلاکس و کمپوت آناناس ببر

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”
جدا بذار چون اون ساک میبرن لباسا رو تن بچه کنن پوشک سایز بزرگ بزرگسال معمولا بیمارستان میده اگه س ...

مرسی عزیزم.پوشک ی بسته کامل ببرم

لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
جدا بهتره؟لباس واسه خودم شورت و شلوار بردارم کافیه؟چون پالتویی که میپوشم اندازمه بعد زایمان

منم شکم اولمه تجربه ندارم خدا بخواد 20روز دیگس

ولی شلوار و پالتو ک میپوشم میرم

لباس زیر و سوتین شیردهی ببر  لباس یبار مصرف یا بزرگ نخی ببر

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

منم شکم اولمه تجربه ندارم خدا بخواد 20روز دیگس ولی شلوار و پالتو ک میپوشم میرم لباس زیر و سوتین شی ...

مرسی عزیزم.انشالله به سلامتی زایمان کنی

سلام دوست عزیز حالت خوبه جوجه هات خوبن😍😍😍

اون دوستمون دیروز زایمان کرد

بچه هاشم خوبن خدا راشکر

2200

2100

1600 بوده وزنشون

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
سلام عزیزم.خوبی؟ بسلامتی زایمان کردی؟دخملای گلت خوبن؟؟؟

سلام عزیزم اره بک ماه که زایمان کردم.دخترامم خوبم خداروشکر.تو خوبی نی نیتم که پسره مبارکت باشه عزیزم.خیلی وقت بود تو سایت دنبالت بودم کم پیدا شدی

سلام عزیزم اره بک ماه که زایمان کردم.دخترامم خوبم خداروشکر.تو خوبی نی نیتم که پسره مبارکت باشه عزیزم ...

ای جان عزیزم قدمشون مبارک باشه😍😍😍😍پس حسابی سرت شلوغه با نی نی های گلت.

منم هی دارم روز شماری میکنم این روزا بگذره😊

اگه دوس داشتی عکس گل دختراتو بفرس ذوق کنم واسشون😍

💖
ای جان عزیزم قدمشون مبارک باشه😍😍😍😍پس حسابی سرت شلوغه با نی نی های گلت. منم هی دارم روز شماری می ...

ای بابا پدرمو درارودن واقعا دوقلو داشتن خیلی سخته

این رها