بچه ها هرچیم آسشو بخرم اخر سر تا سبک تیپ یکی دیگرو مییبنم تو دلم میگم اون تیپش قشنگه شیکه نه تو...الان تو زمستون رفتم بوت خریدم از اینا که بالاش خز داره سفت میچسبه به پا بعد عروس خالمو دیدم بوت چرم ساده پوشیده بود تا وسط زانو 🙄گفتم ببین این چه شیکه خاک تو سرت...در صورتی اون خز داره هم قبلا تو پای کی خوشم اومده بود خریده بودم
هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :| حالا نموندنمون هیچ :( چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟ :/
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینکه به تیپ ها دقت میکنی و مد رو دنبال میکنی و بهش اهمیت میدی نشون میده خوش سلیقه ای و مطمئن باش از دید بقیه عالی و خوشتیپ هستی برای اینکه این حس رو از خودت دور کنی سعی کن وسایلت رو دوست داشته باشی و بهشون اهمیت بدی حتی یه گل سر ساده و قاب گوشیت رو