mamanekoorosh مدیر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3527 عنوان یکی از آشناهامون داره به همسرش خیانت میکنه.... | مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 49 پست ب نظرتون ب شوهرم بگم😮 فامیل شوهرمه...😦خیانت ک خیلی زیاد شده متاسفانه😦شوهر این خانوم آدم نرمالیه از همه لحاظ آدم بدی نیست ک نشه تحملش کرد😔😔😔 دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸 1397/12/01 | 00:48 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
افسونگر2852 عضویت: 1395/08/13 تعداد پست: 3635 معنی امضاشون چی میشه؟😞 دنیای من مادرمه چون عشقش به من مدامه(تا آخر و همشگی و بی نهایت😅)مقدسه جاش رو چشمامه اگه کفر نباشه خدامه تو تاابد بغض میان خنده های منی شک نکن...
mamanekoorosh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3527 لر هستم لر کجا ؟منم همینطور خوشبختم 😊😊 دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
دنیا_77 عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1263 معنی امضاشون چی میشه؟😞 دنیای من مادرمه..ک عشقش ب من همیشگیه...مقدسه و روی چشمای من جا داره.و اگه کفر نباشه خدای منه
تنهاترین۶۶ عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 1243 نو اتاق بود و داشت تلفنی صحبت میکرد بایه آقا صدای آقا رو هم شنیدم بعد در زدم ک برم داخل اتاق یهو گوش ... واااا.پناه بر خدا حالا چطور خیانت رو تشخیص دادی .تجدید نظر کن لطفا
mamanekoorosh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3527 خانمه خیانت میکنه؟ آره دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
winter_girl عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3930 دنیای من مادرمه چون عشقش به من مدامه(تا آخر و همشگی و بی نهایت😅)مقدسه جاش رو چشمامه اگه کفر نباشه خ ... ووووویییی چه جذاااب و زیبا😍 این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
حلما73 عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 9947 معنی امضاشون چی میشه؟😞 دنیای من مادرمه.ک جاش روی چشامه. عشقش ب من همیشگیهمقدسه اگر کفر نباشه. خدامه لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
دنیا_77 عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 1263 لر کجا ؟منم همینطور خوشبختم 😊😊 یکی از شهرستانا استان لرستان...منم همینطور گلم
winter_girl عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3930 دنیای من مادرمه.ک جاش روی چشامه. عشقش ب من همیشگیه مقدسه اگر کفر نباشه. خدامه عزیزززززم ممنووونم😍 این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
mamanekoorosh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3527 واااا.پناه بر خدا حالا چطور خیانت رو تشخیص دادی .تجدید نظر کن لطفا واااه داشت بهش میگفت مواظب خودت باش خیلی طبیعی باهاش میحرفیدشوهر این خانوم هم طبقه پایین بود...خودش رفته بود بالا داخل اتاق یهو دسپاچه شدوقط کرد گوشیو ..چن بار دیدم ک اینجوری تلفنی صحبت میکنه دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
حلما73 عضویت: 1396/04/02 تعداد پست: 9947 عزیزززززم ممنووونم😍 فداتم گلی😘 لالا لالا بخواب دنیا خسیسه واسه کمتر کسی خوب مینویسه یکی لبهاش همیشه غرق خندس یکی چشماش تو خوابم خیسه خیسه💔
mamanekoorosh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3527 همسرتون مشاور خانواده هستن؟اگر نه که پس اسرار زندگی دیگران چه اهمیتی و ارتباطی به ایشون میتونه داشته ... خالشه😐😐😐😐 دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
winter_girl عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 3930 خالشه😐😐😐😐 اوه شت😐😐😐 این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
mamanekoorosh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3527 واای چه طور تا حالا به شوهرت نگفتی 😑 من خیلی دهن لقم☹ گفتم چن وقت پیش بعد شوهرم گفت ولش کن ب ما چه. ... دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸
mamanekoorosh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 3527 به نظرم شما کاری نداشته باشین ضمنا از کجا انقدر راحت میگین اخلاقای همسرش خوبه خیانت رو توجیه نمیکنما ... میشناسمش آخه چن ساله...امیدوارم که من اشتبا کرده باشم دخترم جون دلم جوری بزرگت میکنم ک نگی کاش پسربودم...👸