2777
2789
عنوان

همسایمون گفت شوهرت و زنه شبا میان خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 5754 بازدید | 88 پست

امیدوارم به ارامش برسی عزیزم

گفتم که لبت گفت لبم آب حیات            گفتم دهنت گفت زهی حب نبات                                                                           گفتم سخن تو گفت حافظ گفتا              شادی همه لطیفه گویان صلوات

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خدا بهت صبر بده بخدا نمیدونم چرا این دوره زمونه و بعضی آدما کثیف شدن خدا هدایتشون کنه به راه راست، فقط کاشکی دوتا بچه نمیاوردی اونم تو پنج سال!!! گناه اونا چیه آخه ، نمیدونم عزیزم اگه جداشی خوبه ولی طفل معصوما گناه دارن

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

خدا بهت صبر بده عزیزم و هر آنچه که بهتر و خوش تر هست برای تو و اون دو طفل معصوم اتفاق بیفته

لطفا کتاب بخونید ... کشور ما الان بیش از هرچیزی نیازمند ملت آگاه هست ... این وظیفه شماست که بعنوان عضوی از این جامعه و تربیت کننده نسل بعدی؛ از مسایل روز زندگی مثل امور سیاسی، اقتصادی، روانشناسی و ... تا حد معمول و لازم آگاهی داشته باشید🌸
چی بگیره؟ پروستات یه عضو بدنه 

منظورش سرطانه پروستاته فکر کنم 😅

فقط 15 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
جهیزیم رو. آوردم. خونه رو م توقیف کردم . اره میتونی

آهان یه خونه دیگه گرفته.ممنون جواب دادی عزیزم

یه زن خوب همیشه کنارت میمونه!!!!!!مهم نیس چقد بهش دروغ بگی😒😒😒😒بهش خیانت کنی😒😒😒😒😒یا دورش بزنی!!!!!!😒😒😒😒فقط نکته ای که هس اون مامانته نه ما😂😂😂😂😂😂😂😂تموم شد بالاخره تموم شد😍😍😍😍😍من تونستم و خدا کمکم کرد هم طلاقمو گرفتم هم حضانت پسرم رو💪💪این شد معجزه برام و تاپیکی که قراربود بزنم هم زدم😍😍
در مورد بچه هام که نیوردم پست قبلیام توضیح دادم. فقط بگم که شرایطشو ندارم. و بهم گفت تو باد نیستیبچه ...

چقد شبیه شوهرسابقمه البته با ی بچه. این حرف یاد نداری بچه بزرگ کنی مادرنامردش بهم گفت بچمو ازم گرفت😢

بهترین کارو کردی که زودترخودتو خلاص کردی وپایه سرنوشت بدد نموندی ،سعی کن به بچه ها برس /عزیزم خالمم شوهرش وحشیه وخیانتکاربه تمام معناست که تو۲۰سالگی خالم خیانت کرد هرچی مادرم اینا گفتن خالم گوش نکرد وبخاطرپسرش موند ولی الان ۴۲سال سنش شد بازم تکرار کرد ودورادور شنیدیم اصلا شوهرش مرکز داره خالم خیلی پشیمونه که چراجونیش طلاق نگرفت وباآسایش زندگی نکرد خالم سرتربیت بچش خیلی وقت گذاشت ولی بچش بنظرمن لنگیه پدرشه ودرآینده هم بدرد خالم نمیخوره

ته دلت اگه دوستش داری برگرد من که میگم به خاطر بچه ها برگرد به روش نیار که میدونی با اون زنه رابطه داشته آخه من درک میکنم منم اسیر شدم اسیر یک مرد عوضی آشغال که دلم نمیخواد بگم همسرمه چون آبروی منو برده آرامش منو گرفته سلامت جسم و روح ندارم اما ترس از جدایی بچم باعث میشه که بتونم تحملش کنم و باهاش زندگی کنم عاشق بچمم تو هم ب خاطر بچه هات برگرد 

الهی ،عزیزم خدا جواب دل تو ،کوچولوهاتو بده،چقدر پستن بعضی مردا ،غصه نخور راحت شدی بچه هاتم بزرگ میشن ،درکت میکنم ،چی میکشی😔😔

اعتقادات هر کسی‌ مثل مسواکه ،،،،خواهشاً تو حلق بقیه نکنین  
عقد کردن؟

اصلا نمیدونم. نه شاید صیقش کرده. چون عدم تمکینش رد شده و منو تو خونه راه نداد نمیتونه تا قبل از طلاق من زن بگیره. ولی صیغه میتونه.  زنه یازده یال از شوهرم بزرگتره و 42 سالشه و مطلقه هست و پسرش 13 سالشه