2777
2789
عنوان

عکس رنگی رحم

184 بازدید | 17 پست

سلام 

دکترم بهم گفته برم عکس رنگی بگیرم از رحمم

خیلی جاها شنیدم که خیلی درد داره 

برا همین خیلی خیلی زیاد میترسم تو این ۲۰ سال که از خدا عمر گرفتم تا حالا همچین چیزایی رو ندیدم و انجام ندادم 

خیلی میترسم 

به نظرتون امکان بیهوشی کرون من هست؟

عزیزم درد داره ولی کاملا قابل تحمله مثل درد پریودی یه کم شدیدتر.

اصلا نگران نباش قبلش مسکن بخور و برو.بعضی جاها بدون درد هم انجام میدن البته بستگی به مشکلت هم داره اگه لوله هات باز باشه راحته

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم درد داره ولی کاملا قابل تحمله مثل درد پریودی یه کم شدیدتر. اصلا نگران نباش قبلش مسکن بخور و ب ...

اخه همه میگن خیلی درد داره 

یه جوری برام تعریف کردن انگار رحم رو سوراخ سوراخ میکنن  

بهم قرص مفنامیک اسید داده 

عفونت نداری؟

فقط 23 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اخه همه میگن خیلی درد داره  یه جوری برام تعریف کردن انگار رحم رو سوراخ سوراخ میکنن   &nbs ...

نه بابا اینطوری هم نیست من چتد سال پیش رفتم اصلا هم امادگی نداشتم هیچ مسکنی هم نخورده بودم تازه لوله ام هم بسته بود

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
تازگیا هر وقت میرم معاینه بهم میگن عفونت دارم  خودم که اصلا نفهمیدم این عفونت ازکجا و کی اومد

خب پس نباید عکس بگیری،نمیدونم کجا میخوای بری

ولی من واسه صارم وقت گرفتم گف باید تاییدیه بیاری از پزشک زنان که عفونت نداری،برامم چندتا قرص گف که سه روز قبل عکس رنگی باید بخورم

اگه عفونت داشته باشی وعکس بگیری به رحم ولوله ها سرایت میکنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
یا خدا  دکتره چرا بهم چیزی نگفت پس

دکتر منم نگف،ولی من زنگ زدم وقت بگیرم رادیولوژی اونجا بهم گف،منم هنوز نرفتم عکس بگیرم چون عفونت داشتم

تو هم اول عفونتتو درمان کن بعد عکس بگیر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلام عزیزم از پریودی یکم شدید تره ولی کاملا قابل تحمله من پارسال دادم...اول عفونتتو درمان کن بعد برو من ک نوبت گرفتم برا عکس اول ی نامه میخاست ک مطمئن بشه عفونت ندارم بعد ی ازمایش خون بتاهم میخاست تامطمئن شه حامله نیستم...عفونت داشته باشی انجام نمیدن چون این عفونت میره داخل رحم و خیلی بدمیشه

خداجونم شکرت...ممنون بخاطر معجزه قشنگت بعد از ۵سال بهترین هدیتو تقدیمم کردی خدایا خودت نگهدارش باش(انشاالله قسمت همه منتظرا)
سلام عزیزم از پریودی یکم شدید تره ولی کاملا قابل تحمله من پارسال دادم...اول عفونتتو درمان کن بعد برو ...

بعد عکس رنگی باردار شدی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40