2777
2789
عنوان

چروک پوست و خط لبخند

483 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها ببخشید .من ۳۲سالمه و الان خط لبخندم خیلی معلوم شده دوست ندارم بوتاکس و اینجور کارا رو امتحان کنم چکار کنم ازبین بره ممنون میشم تجربیاتتونو بگید .مرسی

تعداد رای : 1
نظرسنجی
۲
1
100%
۲
0
0%

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روش با نخ

فک کنم جواب بده از بوتاکس بهتره

سرم جنفینگ لانکوم هم خوبه

جزو لوازم ارایش کیت مدیلتون

اگر دوس داشتین می تونید سفارش بدین

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

ا واسه چروک دور چشم چی بزنیم طبیعی باشه و اثر کنه

ما نسلی هستیم که وقتی پیر شدیم هیچوقت نمیگیم جوانی کجایی که یادت بخیر 🙁 ( نسل سوخته ایم الان تو این اوضاع مملکت دیگه جزغاله شدیم )

از بین که نمیره ولی با روش های خانگی می تونی از چروک بیشتر جلوگیری کنی و خودت لیفت کنی

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

آلوورا رو توی مخلوط کن بریز و میکس کن . قسمت ژله ای برگ آلوورا رو .... توی شیشه نگه دار یا داخل اسپری بریز . هر شب رو پوست تمیز اسپری کن

این توصیه خانومی بود که تو کار مراقبت و زیبایی پوست انجام میده . من حال این کارها رو نداشتم ولی چند شبه آلوورا رو روی پوستم میزنم و حس میکنم تاثیر خوبی داشته

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Free Glitter Graphics

آلوورا رو توی مخلوط کن بریز و میکس کن . قسمت ژله ای برگ آلوورا رو .... توی شیشه نگه دار یا داخل اسپر ...

یعنی برگشو گرفتی میشگنی ازش ژله در میاری هر شب 

آخه ژله اسپری نمیشه 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور
یعنی برگشو گرفتی میشگنی ازش ژله در میاری هر شب  آخه ژله اسپری نمیشه

برگش رو خریدم . هر شب دو سانت ازش می برم و با پشت کارد میوه خوری ژله اش رو می تراشم و روی پوست می مالم . 

اون اسپری هم حدس زدم چون حالت ژله ای داره ممکنه نشه اسپری کرد برای همین انجامش ندادم

من زیاد بوتاکس کردم . اون خانم این روش رو به جای بوتاکس بهم پیشنهاد داد !!!!

Free Glitter Graphics

عزیزم چجوری میشه از محصولاتتون سفارش بدم؟

تو خصوصی پیام بدین براتون می فرستم کاتولوگ و تو ضیحات

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊