2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حواب میده؟ لایه های داخل موهام لخت و سالمه روش وزه ،شبیه موی سمندون😭😭😭😭

اصلا شک نکن موهاتو. احیا میکنه 

فقط سعی کن روغن ارگان اصل بگیری

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

موهایه من مث سیم ظرفشویه شونهم توش نمیره 

گریم میگیره وقتی میبینمشون 

چیکارشون کنم لعنتیارو چرا انقد وزه اخه چراااا

خواب عزیزم  💘  متاسفم که وقتی بچه بودم ازت بدم میومد😁میخوام بدونی الان عمیقا عاشقتم😍💗تیکر عروسی و لاغریمه...شروع رژیم ۶ اسفند۱۳۹۷...قد ۱۶۸ ...وزن ۷۲ ...هدف اول ۶۸...هدف دوم ۶۴...هدف اخر ۶۰ ...
واقعا حواب میده؟ لایه های داخل موهام لخت و سالمه روش وزه ،شبیه موی سمندون😭😭😭😭

وقتی مو رو میشورید مثل لباس ورزندید ریشه هارو اروم با انگشن ماساژ بدید بعد نوک موهارو اروم بکشید تا شکننده نشه و رنگ مورو هم زیاد روی مو نزارید بمونه و سشوار زیاد داغ هم نکشید

حالم دیگه ازشون بهم میخوره یکسال زایمان کردم اصلا رشد نکرده... دوست دارم با تیغ بزنمشون😭😭😭😭😭

اول برو ی رنگ تیره بزار روشون .بعز قبل حمامت روغن کرچک با روغن نارگیل قاطی کن با دو تا درنه قرص ویتامین ایی با چاقو سوراخ کن بریز توش بزار ۳.۴ساعت یا بیشتر روی سرت بمونه بعد برو حموم.توی شامپوتم ی بسته قرص ال دی بکوب بریز

اتفاقا من امروز میخاستم تاپیک بزنم بپرسم خوب شد شما تاپیک زدی

ساقه موهای من خیلی وز و خشک شده اصلا دست که به تار مو میکشم قشنگ پستی بلندیشو حس میکنم 

پایینشم موخوره زده چی بزنم من؟

روغن نارگیل خوبه؟

اصلا شک نکن موهاتو. احیا میکنه  فقط سعی کن روغن ارگان اصل بگیری

از کجا بفهمم اصله؟

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

اتفاقا من امروز میخاستم تاپیک بزنم بپرسم خوب شد شما تاپیک زدی ساقه موهای من خیلی وز و خشک شده اصلا ...

پایینشو موخوره داره کوتاه کن جون موهات نگیره قبل حموم روغن نارگیل کرچک بزار سشوار اتو مو داغم نزن من موهام اصلا رشد نداشت خشکم بود ولی الان خیلی خوب شدن