2777
2789

هیچی بلد نیستم فقط ماکارونی بلدم حالا موندم چیکار کنم چی درست کنم . چه پیشنهادی بهم میدید آبروم نره

قراره ببرم دانشگاه فردا ساعت 7 از خونه می زنم بیرون امشب درست کنم یا فردا صبح زود بلند بشم درست کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کوکو سبزی یا کتلت. 

با نون باگت خیارشور گوجه

سردش هم خوشمزه اس

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
آره اگه بگی ممنون میشم

مواد مورد نیاز : قارچ ، گوشت چرخ کرده ، سویا (اگه دوس داری) ، سوسیس ، کالباس ، پنیر پیتزا 

گوشتو سرخ میکنی سویا رو اضافه میکنی تفت میدی سوسیس و قارچو هم اضافه میکنی تفت میدی ادویه و نمک اضافه میکنی با ادویه ی خوده لازانیا ک تو جعبه ی نونشه 

رب گوجه دو قاشق اضافه میکنی با نصف لیوان آب هم میریزی و سرشو میزاری 

نون لازانیارو مث ماکارانی تو آب جوش میزاری یکم زردچوبه و نمک و روغن اضافه میکنی بش تا خودش یکم نرم بشه بعد آبکشیش میکنی 

کف یه ماهیتابه یا قابلمه ی نچسب رو یکم روغن میمالی یه ردیف نون میزاری یه ردیف موادی ک اماده کردی با یه لایه کالباس و روش پنیر پیتزا میزاری دوباره نون دوباره مواد

بعد در قابلمه رو میزاری 

قابلمه رو رو شعله ی کم میزاری تا بیست دقیقه نیم ساعت ک پنیر پیتزاها آب بشن و غذات اماده شه 

نکند این همه بد قلب مرا سست کند...