2777
2789
عنوان

دوستان خواهش میکنم بیایید خواهرانه راهنماییم کنید خیلی دو دلم

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 52 پست
ممنونم عزیزم هم از راهنمایی هوشمندانتون هم از دعای بی نظیر و زیباتون  انشاءالله همیشه سالم باشی ...

سلامت باشید❤🌹🌹

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکسو نمیشناسم گلم هرچی فک میکنم کمتر به نتیجه میرسم و بدبختی فقط تا عصر وقت دارم نتیجه رو اعلام کن ...

عزیزم استخاره رو گذاشتن برای همین وقتا یه استاد دارم حاج اقا هست تا حالا چند بار پیشش استخاره گرفتم واقعا فوق العاده بوده بدون اینکه من بهش بگم نیتم کلی برام توضیح داد 40بار تو مواقع اضطراری گرفتم یکبار شوهرم میخواست یه زمین بردار برای باغداری بهم گفت مشکل داره از جایی هم که بخواید اب به زمین منتقل کنید به مشگل میخورید حالا جالبی اش این بود که این مین اب نداشت و باید از چندکیلومتر لوله کشی کنی تا سر زمین 

من حتی به استاد نگفته بودم زمینش  مشکل اب داره

سه بار دیگم هم استخاره کردم اونا هم خیلی دقیق جوابم داد

عزیزم استخاره رو گذاشتن برای همین وقتا یه استاد دارم حاج اقا هست تا حالا چند بار پیشش استخاره گرفتم ...

و یا هم اگه براتون امکانش نیست شمارشونو بدین میتونین به نیت دل من یه استخاره بگیرین اخه فقط تا عصر زمان دارم

عزیزم میشه لطف کنید شمارشونو برام بفرستین خدا خیرتون بده

عزیزم من حضوری بهشون مراجعه میکردم یه حاج اقای خیلی پیر هستن بخاطر همین اینجوری توضیح میداد ولی تلفنی در حد اینکه بگه خوب یا بد

گوشیام فرمت کردم ولی میتونم برات گیر بیارم اگه در این حد میخوای پبشنهاد دوستی بده تا تو شخصی شمارش بهت بدم وقتی پیدا کردم شمارش