2777
2789
عنوان

بچه هافکروخیال منوول نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 34 پست
واقعا چلا

الان سردردم گلم،راجبش صحبت نکنم بهتره

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توگوشیش چیزی نداره اخه چیزی ام باشه انقدساده نیس ک بزاره من بفهمم

شاید واس خودت اینکارو کرده داری میگی واست هدیه هم‌گرفته 

از دید مثبت ببین بعضی وقتا ادم‌جومیگیرتش دوس داره ب خودش برسه یااون شب واس ولنت..خواسته یکم‌متنوع باشه بعد اگ‌اخلاقش بات تغییری نکرده وخودشه دیگ‌جای نگرانی نیس فقط بشین وباسیاست باش صحبت کن حرف دلتو بزن ک ب چی فک میکنی

دوستان ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستید به بن بست خوردم....اللهم صل علی محمد وآل محمد❤
نظر خودت چيه؟ 🤔 اولا كه همين نگرانيتو باهاش درميون بذار شايد جوابش قانعت كرد بعدم حس شيشم زنا اشتبا ...

نمیدونم همش میگم خب مااونشب باهم رفتیم رستوران حتمامیخواسته توشتیپ باشه

بعدفک میکنم میگم اخه همیشه ک میریم بیرون میاددوش میگیره لباساشوعوض میکنه چ لزومی داره ازصب تیپ بزنه

شوهر من روز ولن خيليييييييي ناراحت بود

از سركار اومد كلى گريه كرده بود

كلا مرد احساساتى اى هم نيست

خودش گفت نميدونم چرا امروز اينجورى شدم ناخودآگاه اشكم ميريخت بدون اينكه به چيزى فكر كنم

منم احساس كردم شايد ياد كسى افتاده تو روز ولنتاين خيلى ذهنمو درگير كرد

همش ميگم نكنه كس ديگه اى رو دوست داره هنوز

آخه ميدونم قبل من دوست دخترشو ميخواسته خونوادش نگرفتن واسش

ولى خودش ميگه من زياد دوسش نداشتم😏

رابطتون خوبه باهم؟ مشكلي كه ندارين؟ باهاش صميميتر شو  نميدونم ما خانمها تا ازدواج ميكنيم ديگه ...

رابطمون خوبه اونشب باهم رستوران رفتیم

هی ب چیزای مثبت فک میکنم.ولی بازذهنم درگیرمیشه

با نظر ما میخوای چیکار کنی شاید یکی بگه بیافت تو چاه میافتی .قضیه به این مهمی شوخی نیست ما هم مشاور نیستیم.یکی یه چیزی میگه بر اساس اون میری زندگیتو خراب میکنی. ول کن بچسب به زندگیت شک داری راستو و حسینی با شوهرت در میون بذار شاید سوئ تفاهم شده.

مواظب زندگیمون باشیم.

برای چیزی که ۵ سال بعد؛۵ دقیقه هم بهش، فکر نمیکنی حرص نخور.  
شوهر من روز ولن خيليييييييي ناراحت بود از سركار اومد كلى گريه كرده بود كلا مرد احساساتى اى هم نيست ...

حالا اگه مطمئنی مربوط به گذشته است ،تو هم کاریش نداشته باش ،به هر حال گذشته ها ،گذشته است

شوهر من روز ولن خيليييييييي ناراحت بود از سركار اومد كلى گريه كرده بود كلا مرد احساساتى اى هم نيست ...

خطراته دیگ ادمونابودمیکنه حتماب یادش اودن

ولی خب براماخیلی سخته همسرمون ب این چیزافک کنه

انشاالله خبری نیست و اینا فقط توهمات شماست ،به طور کلی اهل این برنامه ها هست ،یا قابل اعتماده ،اگه م ...

چی بگم والامرده دیگ

چطورمیتونم بگم اهل این برنامه هاهست یانه

با نظر ما میخوای چیکار کنی شاید یکی بگه بیافت تو چاه میافتی .قضیه به این مهمی شوخی نیست ما هم مشاور ...

ولی خدایه ناکرده اگه سوتفاهم نباشه و موضوع رو مطرح کنه ، کاملا هوشیار میشه شوهرش و دیگه محاله بشه مچشو گرفت ،البته دور از جون زندگیش

با نظر ما میخوای چیکار کنی شاید یکی بگه بیافت تو چاه میافتی .قضیه به این مهمی شوخی نیست ما هم مشاور ...

اگ باهاش صحبت کنم مطمعنم میخوادبگه واقعابرات متاسفم بااین فکرای مزخرفت