2777
2789
عنوان

مامانا لطفا بیاین چند لحظه

51 بازدید | 8 پست

چطوری اروغ دخترمو بگیرم اخه چند روزه خیلی سرفه میکنه صودتش کبود میشه دور از جونش در حد خفگی.البته امروز خدارو شکر خیلی بهتر شده.رفلاکس خفیف دکتر گفت داره

وقتی شیر میخوره میخوام اروغشو بگیرم سرفه میکنه بعد هم اکثرا بالا میاره😔

دیگه جرات ندارم اروغشو بگیرم از یه طرفی هم نگیرم میترسم نفخ کنه دل درد بگیره!!

بچه منم رفلاکس خفیف داره من عاروق نمیگیرم ازش خودش میزنه یه وقتایی دو سه مین رو شکم میخابونمش میزنه یا بغل راه میبرمش یا حالت نشسته میگیرم میزنه ی وقتایی یکم شیر هم برمیگردونه وقتایی،ک دراز میخابونمش شروع میکنه به سرفه واس رفلاکسش 

دکتر ب شما چ دارویی داد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند ماهشه؟ امپرازول داده

چهارماه و نیم من تا الان بهش شربت رانیتیدین دادم تاثیری نداشت روش امروز بردمش ی دکتر دگ قرص امپرازول داد گفت صبح یک چهارمش با شیر قاطی کنم بدم بهش ولی میترسم بدون اینک به دکتر خودش بگم همچین کاری کنم 

چهارماه و نیم من تا الان بهش شربت رانیتیدین دادم تاثیری نداشت روش امروز بردمش ی دکتر دگ قرص امپرازول ...

دختر من دو ماه و ۵ روزشه

به من گفت ده تا گرانول قاطی شیرکنم صبح ها بدم که بچم بالا میاورد بعدا دوباره گفت نیم ساعت قبل شیر دادن با یه قاشق اب بده بخوره

این داروها درمان نمیکنه که چون باید روندش طی بشه فقط اسید معده رو کاهش میده که بچه اذیت نشه تا ۶ ماهگی برطرف میشه

دختر من دو ماه و ۵ روزشه به من گفت ده تا گرانول قاطی شیرکنم صبح ها بدم که بچم بالا میاورد بعدا دوبا ...

منم از دوماهگیش درگیرم گناه دارن طفلیا دکتر منم همینو گفت چون دریچه ی معدشون ضعیفه هنوز کامل نشده اینجوری میشن بچه من ک دگ مثل قبل شیر نمیخوره

منم از دوماهگیش درگیرم گناه دارن طفلیا دکتر منم همینو گفت چون دریچه ی معدشون ضعیفه هنوز کامل نشده ای ...

شیر خودتو میخوره؟

من بچم چند روز شیر نمیخورد یا کم خورد ولی خدارو شکر دوباره افتاده به شیر خوردن مثل سابق

من امروز داروشو ندادم بهش وقتایی که میبینم گریه میکنه بی قراره بهش دارو میدم

شیر خودتو میخوره؟ من بچم چند روز شیر نمیخورد یا کم خورد ولی خدارو شکر دوباره افتاده به شیر خوردن مث ...

خداروشکر شیر خودمو میخوره با بدبختی بهش شیر میدم یه روزایی شیش ساعت تمام اصلا شیر نمیخوره اگ بخوره هم تو خاب تو بیداری نمیخورع اصلا منم یه مدت داروشو قطع کردم ولی دکتر گف مرتب بده به نظرم ک تاثیزی،نداشتع جالا فردا امپرازول بدم ببینم چجوری میشه 

دکتر من گفت بهش کم شیر بدع یهو نذار یه عالمه شیر بخوره

خداروشکر شیر خودمو میخوره با بدبختی بهش شیر میدم یه روزایی شیش ساعت تمام اصلا شیر نمیخوره اگ بخوره ه ...

خدارو شکر

اره کم کم بهش تو نوبتهای بیشتر بده خیلی تاثیر داره