2777
2789

من فقط شب اول بو يادوم كه خيلي درد داشتم تو خواب شيرش دادم و متوجه نشد اصلا 

ديگه بعدش ترسيدم بفهمه بعد هوايي بشه ندادمش بمرور خشك شد ولي تايك هفته درد داره

خوشبخت کسی نیست که مشکل ندارد بلکه کسی است که بامشکلاتش مشکلی ندارد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همون روز اول داشتم میمیردم

تو خواب بهش دادم

ولی اینا اثر نداشت برام

همش حمام بودم

یه روز که بلند شدم دیگه حتی دستمم نمیتونستم تکون بدم

همونیجور اب زرد میامد از سینه م و یه تیکه ش قرمز شده بود شدید

تب و لرز گرفتم 

اصلا حالم وحشتناک شد

رفتم دکتر چرکی شده بود برام قرص داد تا خشک شد قرص چرک خشک کن هم خوردم ا ن توده چرک خوب بشه

برو دکتر اگه زیاده مثل من نشی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

منم تو عید میخوام بگیرمش از شیر شوهرم باشه که کمک کنه برای دخترم خیلی اسون بود چون شیر خشک و شیشه رو راحت خورد این فسقلی اصلا نه شیر خشک رو میخوره نه شیشه رو قبول میکنه نمیدونم چه کنم 

من صبرزرد زدم به سینم یه بارمیخورن دیگه نمیخورن فقط بهونه گیریاش هست

جدی؟ منم گمونم به همین چیزا باید متوسل بشم چون این بچه بد قلق تره از قبلی 

در طول روز میشه سرگرمش کرد شبا واویلا کنون میشه 

خدا به همه مادرا صبر بده حالا زرد یا سبز یا قرمز   

جدی؟ منم گمونم به همین چیزا باید متوسل بشم چون این بچه بد قلق تره از قبلی  در طول روز میشه سرگ ...

اگه بچتون ازترشی بدش میاد یکم آبلیمو یاآبغوره بهترازصبرزرده دختر منکه عاشق ترشیجاته هرچی سرکه وآبلیموزدم باولع بیشترمیخورد

اگه بچتون ازترشی بدش میاد یکم آبلیمو یاآبغوره بهترازصبرزرده دختر منکه عاشق ترشیجاته هرچی سرکه وآبلیم ...

الهی بگردم من 

نمیدونم راستش چیز ترش انچنانی تا حالا ندادم بهش ببینم دوست داره یا نه عید میشه ۱۳ ماهش خیلی بزرگ نیست

میخوای 13ماهگی ازشیربگیریش؟زودنیست؟

اره نه دیگه دخترم رو هم ۱۴ گرفتم وابستگی دهانی میاره بیشتر مکیدن از سینه خیلی تو این سن راحتتر کنار میان با این مسله تا بزرکتر بشن دندوناشون هم اسیب میبینه 

خلاصه اره