2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😍😍😍😍😍 امسالم میگیرید ، یا فقط همونارو

نه دیگه همینابسه ۵تاداریم واسشون اکواریوم گرفتیم دارن براخودشون شنامیکنن حال میکنن غذای ماهی هم بهشون میدیم😊

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤

منم دارم از پارسال😊😊😊😊😊سه تا هستن😍😍😍😍😍بهشون همه چيز ميدم اونا هم مخورن😉😉😉

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
چه خوب منم دیگه میخوام آکواریوم بگیرم  عزیزم هزینش چن شد

نمیدونم عزیزم

شوهرم گرفت نپرسیم ولی باحاله امسال عیدبراشون تولدیک سالگی میگیرم😁😁😁😁

خدابهترین هارابعدازتلخ ترین تجربه هابه تومیدهدتاقدرچیزهایی که بدست اوردی رابدانی اگه دوست داشتین واسه حل مشکلاتم  یه صلوات بفرستین مرسی عشقااا😙😙❤❤
😀😀😀😍 وای خیلی خوبه

مرسي عزيزم😙😙😙😙

فقط ميتونم بگم خدايااااا شكرررررت😍😍😍🥰🥰خداجونم خودت نگهدارش باش☺️☺️☺️☺️☺️خدا جونم دل تمام منتظرا رو شاد كن🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

ای ام بد جنس😁

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
ای وای مث من 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

ماهیای ماخیلی شیکموان هروقت میرم طرف اکواریوم همچین میان میچسبن به شیشه فکرمیکنی تاحالاهیچی نخوردن هرچی هم غذامیدی میخورن اینقدرچاقالوشدن😁😁