2777
2789

دوستان کسی بوده سابقه انگل گربه داشته بود ه باشه تحت درمان بود دباره تو بارداری تو ازمایشش هم باشه بچه سالم دنیا بیاره.چون من دوساله داشتم تحت درمان بودم منفی که شد دکتر اجازه بارداری داد الان تو ماه دوم بار داری هستم از دادم انگل گربه داشتم دکتر عفونیم میگه چیزی نیست زیاد بالا نیست..نگرانم بچه سالم به دنیا نیاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من داشتم ودارم بچمم سالم دنیا اومد خداروشکر ولی خیلی بده چشم چپم ی مقدار بیناییشو از دست داد

خودتون..بچتون چک بردین بکنیین من تو نت خوندم خیلی بچهای بدون علامت به دنیا میان بعدن نشون میده الان نگران همینشم جنین نگرفته باشع

سلام عزیزم من یکسال پیش بعداز زایمان طبیعی چشمم تار شد کلی دکتر و...تا تشخیص دادن توکسوپلاسموزه  یکماه دارو خوردم برطرف شد دکترم  گفت از قبل بارداری داشتی اما خداروشکر اکتیو نشده    

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹
نمیدونم عزیزم از اسمون نازل شد چون نه باهیچ حیونی درارتباط بودم هم غذا گوشت سبزی نشسته نمیخوردم

اخی عزیزدلم توکل به خدا ان شاالله نینی تون سالمه نگران نباش من همیسه میگم کاش اینقد درباره همه بیماریها اطلاعات پیدا نمیکردیم مث قدیما ا ن موقع فک کنم این جور چیزارو داشتن ولی چون کسی اطلاعی نداشت اسوده خاطر بودن و واقعا هم اینقد که ما بدترین حالاتهارو درنظر میگیریم نیس توکل به خدا چیزی نیس خیلیها درگیرشن ولی اصلا اطلاعی هم ندارن نگران نباش

من داشتم ودارم بچمم سالم دنیا اومد خداروشکر ولی خیلی بده چشم چپم ی مقدار بیناییشو از دست داد

منم چشم راستمه! مگه دیر داروهاتو  شروع کردی? . 

شروع رژیم دکتر کرمانی . تاریخ ۱۵.۲.۹۹ .وزن ۱۰۳ و ۳۰۰ گرم                وزن دوم ۹۶ تاریخ ۱. ۴. ۹۹