2777
2789

و نزديك ترين فرد زندگيم رو به درد آوردم

بد هم شكستم خيلي بد

اون هم منو خورد كرد اما من بددتر خيلي بدتر

نه تاب توضيح دارم نه در حوصلتون ميگنجه 

پس فقط ميخوام كه برام دعا كنيد امشب تموم شه

و فقط تموم شه

هيچوقت فكر نميكردم يه جمله كه فكر ميكردم خنده داره اينقدر گرون باشه

خيلي مراقب دونه دونه كلمه هاتون باشيد

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

انشاالله درس میشه

لسلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته

خواهش ميكنم بهم بگيد ني ني يار برخط الان كيه؟

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان باعث فراموشی میشه بعدا کلمات زیبا رو جایگزین این خاطره بد کن

چقدر ارام بخشي

خيلي برام دعا كن من هستيم از اونه اصلا دليل خلقتمه بد گند زدم

امشب فقط بگذره

غصه نخور عزیزم بسپار ب دست زمان

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
خواهش ميكنم بهم بگيد ني ني يار برخط الان كيه؟

فکر میکنم تا دوازده نیستن تاپیکاشون قفله

دوازده ب بعد نی نی یار یک

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

این دو روز زندگانی... این همه غوغا ندارد

تا به کی نالم ز دنیا... فتنه دارد یا ندارد

افتد آخر بر زبان ها راز دلهای شکسته

تا ابد باقی نماند می به مینای شکسته

همینجوری داشتم آهنگشو گوش میدادم نوشتم

زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد منو تو برود...