2777
2789
عنوان

میترسم چیزی شده باشه

143 بازدید | 17 پست

از چهارشنبه کلی حرص خوردم و با شوهرم قه  بودیم و دعوا 

همش می ترسم اتفاقی افتاده باشه

الان آشتی کردم

ولی میترسم بچم آسیب دیده باشه

هفته شش هستم

ممکن بعلت حرص و جوش بلایی سرش اومده باشه

لک و اینا ندارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

عزیییزم😄

نه مشکلی پیش نمیاد که، فقط سعی کن آرامشت رو حفظ کنی زیاد تو تنش و ناراحتی نباش میگن بعدها رو روحیه بچه اثر داره‌.

🌱 من از تبار #دختران_تکراری نیستم....                       من همان #تافته ی _جدا_بافتهام.....🍭                              ~~~~~~~~~~~~~~~~~                          👩‍⚕️ یکمامایآروم و مهربون                                        🚫توروخداااااااااا لایکم نکنید🚫

نه عزیزم ایشالله ک هیچی نشده.وقتی هیچ علامتی نداری نگران نباش.فقط بخاطر بچت دیگ به هیچ وجه حرص ک جوش نخور.چون اگ ادامه پیدا کنه خدایی نکرده ممکنه روی جنینت تاثیر منفی بزاره هرچند از ظاهر مشخص نباشه

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🥺🤰حذف تاپیک

سونورفتی؟آخرین پریت کی بود؟نترس چیزی نمیش دیگه حرص نخور

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
نه عزیزم ایشالله ک هیچی نشده.وقتی هیچ علامتی نداری نگران نباش.فقط بخاطر بچت دیگ به هیچ وجه حرص ک جوش ...

مرسی از همه دوستان

بخدا بخاطر اون باهاش آشتی کردم

والا پوستش میکنم

وقتی حرص میخورم کمر درد میگیرم

گفتم برگردم

فردا اتفاقی نیفته دشمن شاد کن بشم

سونورفتی؟آخرین پریت کی بود؟نترس چیزی نمیش دیگه حرص نخور

نه هنوز 

رفتم دکتر بهم قرص و آمپول داد

و گفت هفته دیگه برو سونو هنوز روده

فقط گاهی ترشح دارم

داخل واژن خیس میشه

اونم گفتم دکتر گف و طبیعیه 

مرسی از همه دوستان بخدا بخاطر اون باهاش آشتی کردم والا پوستش میکنم وقتی حرص میخورم کمر درد میگیرم ...

کار درستی کردی.حتی اگ شوهرت اذیتت میکنه بخاطر بچت بیخیال باش.مردا همینن.پس فردا خدایی نکرده یچیزی بشه خودت باید غصشو بخوری.مردا نه تنها مرهم زخمت نمیشن ک دلتو بیشتر اتیش میزنن.من دلم پردردتر بود انگار  

در پیکر من دو قلب دارد ضربان🥺🤰حذف تاپیک
نه هنوز  رفتم دکتر بهم قرص و آمپول داد و گفت هفته دیگه برو سونو هنوز روده فقط گاهی ترشح دارم ...

منم مثب توام پری آخرت کی بود؟من ده دی بودم هنوزسونونرفتم میترسم زورباش ولی دردلگنم شدیدتوهم داری؟

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...