2777
2789
عنوان

پوشک پارچه ای برای بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1223 بازدید | 19 پست
چند گرفتی خانمی من شرت دکمه ای استفاده میکنم نم نمیده ولی از این مدل پارچه ایش استفاده نکردم

هنوز نگرفتم میخوام بدونم ارزش داره بگیرم. شورت دکمه دار مگه چه فرقی داره؟

**اللهم عجل لولیک الفرج**
اینجوری ک نمیشه زود نم پس میده این لاستیکی ها نم نمیده پلاستیکه. این پارچه س

توی اینترنت و اپ نی نی بان گلی تعریف کرده ازش تازه نوشته تا 6 ساعت هم ممکنه نم نده

**اللهم عجل لولیک الفرج**

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چند گرفتی خانمی من شرت دکمه ای استفاده میکنم نم نمیده ولی از این مدل پارچه ایش استفاده نکردم

اینام همونان فقط یکم بهترشه چون دیگه اون حالت پلاستیکی بیرونشو نداره و پارچه ایه ولی نم ندادنش مثل همون پلاستیکیاس

ی صلوات لطفا از ته دل برای براورده شدن حاجات و رفع مشگلاتم🙏🙏🙏❤😘😙
توی اینترنت و اپ نی نی بان گلی تعریف کرده ازش تازه نوشته تا 6 ساعت هم ممکنه نم نده

نم نمیده ولی خب زود زود باید کهنه داخلش عوض شه چون مث پوشک نیست ک جذب کنه و اگه خیس بمونه بچه اذیت میشه

ی صلوات لطفا از ته دل برای براورده شدن حاجات و رفع مشگلاتم🙏🙏🙏❤😘😙

نه بابا ۶ ساعت؟!

اگه فکر میکنی درست میگن بخر

اخه پوشک رو باید هر دو سه ساعت عوض کنی. تازه اون جاذب داره. این ک نداره باید زودتر عوض کرد.

پوشک اینقدر گرونه ک ادم میره سمت این چیزا

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”