2777
2789
عنوان

بين دو راهي گير كردم

304 بازدید | 16 پست

سلام بچها...

من ميخام براي بارداري اقدام كنم منتها هنوز يه دكتري كه مطمئن باشم عاليه پيدا نكردم

بنظرتون دكتر شهلا كشاورز چطور دكتريه؟؟؟

من اصفهانم

واينكه كلا پرسه بارداري چطوره بعني اول بايد چكارايي بكنم؟؟

لطفا جواب بدين

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توگوگل مپ بزن ببیم تومنطقتون چندتا متخصص هست

دکترای خوب ستاره هاشون بیشتره

بعد نظراتشونم میتونی بخونی

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻

بارداری اول باید قبلش خودت شوهرت تقویت کنی و اسید سولفیک بخوری وبعدم استرس نباشه تازودتر نطفه بکیره اگه استرس باشه نمیشه وموقع اقدام پاهارواز کربالا بگیر تا برسه به بالا نریزه بیرون واینکه بسم الاا بگین دعابخونی😍

اول باید بری چکاب بعد واکسن کزاز بزنی یه ازمایش cmvبده

واسه من فقط چکاپ نوشتن واکسن نزد

🍼🍼یک عدد نی نی خوشگل تپل مپل تودلمه😎    خدایا‌شکرت که نعمت مادر شدن رو به من عطا کردی🤰🏻-->🤱🏻
توگوگل مپ بزن ببیم تومنطقتون چندتا متخصص هست دکترای خوب ستاره هاشون بیشتره بعد نظراتشونم میتونی بخ ...

اخه قبلا همين كارو كردم رفتم پيش يكي كه خيلي ازش تعريف ميكردن😕خيلي رك بهم گفت معلوم نيست بتوني باردار باشي شايد نازا باشي حالا از كجا فهميده بودو نميدونم😐ازمايشمم فقط ويتامين دي. واهن و اينا بود

ادمهاي اشتباه زندگيت،درست ترين درس هاي زندگي رو بهت ميدن🧐
اخه قبلا همين كارو كردم رفتم پيش يكي كه خيلي ازش تعريف ميكردن😕خيلي رك بهم گفت معلوم نيست بتوني بارد ...

خوب پس برو یه حایی که سرش شلوغه

اگه تومنطقتون پایگاه سلامت هستم میتونی بری اونام دکتراش خوبه چون مراجعه کننده زیاد دارن

اخه قبلا همين كارو كردم رفتم پيش يكي كه خيلي ازش تعريف ميكردن😕خيلي رك بهم گفت معلوم نيست بتوني بارد ...

میتونی فقط از آهن بود درصورتی میتونه این حرف بزنه که ازمایش ذخیره تخمدان داده باشی

تو را  من چشم در راه دارم