2777
2789

امروز رفتم سونو 

گفت پنج شش روز بچه از تاریخ سونو ان تی جلوتره 

ینی تاریخ سونو اولیم ک واس زایمان زده بود دوازده اردیبهشت این گفت ۶ اردیبهشت 

بعد ب حساب ان تی الان باید ۲۹ هفته و پنج روز باشم 

اما الان ۳۰ هفته و ۳ روزمه 

وزنشم 1590

😕😕😕 ب نظرتون تا هفته ۳۹ چقدر میشه

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

چه جالب دقيقا واسه منم بچم تو اين هفته ١/٥٩٠ بود 

٣٦ هفته و ٤ روز دنيا اومد ٢/٧٥٠

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
چه جالب دقيقا واسه منم بچم تو اين هفته ١/٥٩٠ بود  ٣٦ هفته و ٤ روز دنيا اومد ٢/٧٥٠

چقدر زود دنیا اومد پس

من نمیدونم چرا جلو زده اخه باید ۲۹ هفته و پنج روز میبود 😥

نی نی یار خواههههش میکنم این کاربریمو نترکون دیگه شماره ندارم بخدا 😢😢😢 با ی اکانت از بهمن حرف زدم با اون یکیا ک هیچی نگفتم اونارو چرا میترکونی  😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر زود دنیا اومد پس من نمیدونم چرا جلو زده اخه باید ۲۹ هفته و پنج روز میبود 😥

آره حدود ٢٠ روز زودتر اومد. 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

خوبه وزنش .برا وزن گرفتن نی نی چی بخورم 😯

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤

پسر من ۱کیلو بود،من لیدی میل خوردم.ب نظرم نباید میخوردم چون میخواستم طبیعی زایمان کنم بچه هر چی ریزتر باشه بهتره مثلا حدود۲/۶۰۰اینا،اما من تو ۴۰هفته با وزن۳/۴۵۰بدنیا اومد ک کلی درد طبیعی کشیدم اما تو ۸سانت استپ کرد و سزارین اورژانسی شدم

پروتئین. گوشت و مرغ کبابی. دلستر. گردو. ماست. شیر هم میگن روزی یه لیتر بخورین

گوشت و مرغ میبینم دل و روده ام بیرون میاد 🤐🤐🤐

تیکر تولد معجزه ی شیرین زندگی من که خدا بعد هفت سال بهم داده😍 اگه میشه با دلای پاکتون برا عاقبت بخیری پسرم صلوات بفرستین خیلی محتاج دعاییم❤
یچم ۲کیلو بود تواین هفته

عه خوب پس خوبه من نگران بودم میگفتم درشته دنیا اومد چقدر شد

خوبه وزنش .برا وزن گرفتن نی نی چی بخورم 😯

من مکمل پریناتال خارجیشو میخورم 

ولی میگن لیدی میل هم خوبه

۱۷۰۰ بود بدنیا اومدنی شد ۳۲۰۰ در هفته ۳۸

واس مال من پس خرس میشه 😂😍