2777
2789
عنوان

آمپول اچ سی جی و...

175 بازدید | 13 پست

من 14ام دوره اونم غروب دوتا 5000تزریق کردم روز14 یه فولی22داشتم و البته شب قبلش یکی هم آزاد کرده بودم البته تا روز 14 نزدیکی نداشتم همون 14 بعد آمپولا نزدیکی کردم و سه روز بعدش

الان از روز14 بعد آمپولالک قهوه ای داشتم تا دیروز که روز15 بود و قطع شد

من بی بی روز 15 بعد آمپولا گذاشتم منفی بود امروز روز 16 بعد آمپول بود به نظرتون ممکنه باردار باشم یا کیسته؟

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍

نمیدونم منکه کیست داشتم یک هفته بعده امپول اعلاعمشواحساس کردم سمت چپم خیلییی دردمیکرد رفتم سونوگفت کیسته 

ولی به احتمال براشما لک لانه گزینی بوده

.                             

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشا... که باردار باشی ولی هنوز بی بی زوده 

آخه بعد14 روز بعد آمپول امکانش هست؟خیلی دیر نیست؟روز بعدش بی بی گذاشتم منفی بود

خیلی استرس دارم کیست نباشه

خدایا شکرت بابت فندق کوچولویی که تو دلم گذاشتی کمک کن صدای قلب کوچولوشم بشنوم خیالم راحت شه....خدایا دل همه منتظرارو با یه فندق مثل فندق تودلم شاد کن مرسی بابت همه چی خیلی دوست دارم😙😙😙😍😍😍
عزیزم یعنی الان چند دوره  میشه؟دورهات  منظمن؟چندروزست؟

من دوره هام28 روزه هستش امروز میشه30 روز این ماه زود تخمک گذاری کردم روز13 شب آزاد شده بود یکی دیگه داشتم روز 14 که دکتر برای اونم آمپول نوشت که آزادش کنم

خب آزمایش بتا بده خیالت راحت باشه

تا فردا نمیتونم

ازنگرانی دارم دیوونه میشم اگه کیست باشه اولین باره اینجوری میشم همش دوروز لک قهوه ای و تموم

نمیدونم منکه کیست داشتم یک هفته بعده امپول اعلاعمشواحساس کردم سمت چپم خیلییی دردمیکرد رفتم سونوگفت ک ...

لک هم داشتی؟اگه داشتی قطع شد بعد چند روز؟آخه من دوفاستونم خوردم الان6 روز از دوفاستونم میگذره پری نیومده

من دوفاستون میخورم سه روز بعدش پری میاد

لک هم داشتی؟اگه داشتی قطع شد بعد چند روز؟آخه من دوفاستونم خوردم الان6 روز از دوفاستونم میگذره پری نی ...

پس حامله ای عزیزم❤یه هفته هم صبرکن بی بی بزن

من اصلا وقتی کیست داشتم لک نداشتم فقط دردداشتم 

.                             

والا منم سیزده  دوره  فولی17  داشتم  روز آمپول زدم دوتا 5000  ولی دوشب &nbs ...

شما خیلی زود زدی تا15 بعد آمپول صبر کن بعد بزن بی بی

من امیدی به بارداری ندارم از کیست میترسم 

پس حامله ای عزیزم❤یه هفته هم صبرکن بی بی بزن من اصلا وقتی کیست داشتم لک نداشتم فقط دردداشتم 

کاش اینجوری باشه ولی چون 15 روز از آمپول گذشته امیدی به بارداری ندارم

خیلی دعام کن خیلی نگرانم

کاش اینجوری باشه ولی چون 15 روز از آمپول گذشته امیدی به بارداری ندارم خیلی دعام کن خیلی نگرانم

عزیزم نرمالش ۲۰ روز بعده از امپوله که بی بی درست نشون میده

ایشالله استرس نداشته باش که ممکنه لانه گزینی درست انجام نشه

.