2777
2789

دخترم شیرخودمو که میخوره بالا میاره،اما شیر خشک بهش میسازه کمتر اینجوری میشه، تو اطرافیان تجربه شیر خشکی نداریم، اما میگن شیر خشکی ها بزرگ که میشن بدنشون ضعیفه زود مریض میشن، نطر شما چیه؟ قبول دارین این حرفو؟ 

من پسر بزرگم شیرخشکیه و پدرمونو در اورد 😭😭😭

کوچیکه شیر خودمو میخوره  🤗🤗🤗🤗

من تجربه خودمو میگم ...... شیر مادر هزاران برابر بهتر بوده 😍

ولی وقتی چاره ای نداری ......

(    )

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دخت  منم مثل بچه شما بود

ریفلاکس داشت و کولیک

بیشتر شیر خشک خورد

خدا رو شکر الان ک سه سالشه مشکلی نداشته

به حرف بقیه گوش نده . الان مد شده هی میگن فقط شیر مادر. خب وقتی بچه اذیت میشه نمیشه به زور داد که

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

پسرم بچه اوله شیر خودمو خورد نسبت ب دخترم ک شیرخشکیه لاغرتره دختره خوش هیکل تره😍اما همیشه خدااااا مریض بود اسهال استفراغ تا بزرگ شد بهش شیر پاکتی دادم دیگه خوب شد خداروشکر

خیل خیلی عذر میخوام ولی اطرافیانتون از روی نادانی حرف میزنن😊

پسر من شیرخشکیه هزار ماشالا هم بسیار کم مریض میشه هم قد و هیکلش نسبت به همسناش بلندتر و درشتتره...

من اصلا نمیدونستم اسهال بچه چیه! اولین باری که مزاجش خراب شد چهار سالگیش بود اونم تقصیر خودم شد بردیمش شمال رفتیم دریا اب دریا خورد اسهال گرفت...

من پسر بزرگم شیرخشکیه و پدرمونو در اورد 😭😭😭 کوچیکه شیر خودمو میخوره  🤗🤗🤗🤗 من تجربه خود ...

عزیزم میشه مشکلاتشو بگی و اینکه مطمئنی بخاطر شیر خشک بوده؟ 

من خودم شیر خشکیم خواهرم شیر مادر

خداروشکر چندسالی یک بار سرما میخورم اونم دو سه ساله نخوردم ولی خواهرم سینوزیت و چربی خون و عفونتای مکرر

سر زایمانم دردم نگرفت سزارین کردم دکترم میگفت خیلی سخت جونی😅😅😅😅

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
من خودم شیر خشکیم خواهرم شیر مادر خداروشکر چندسالی یک بار سرما میخورم اونم دو سه ساله نخوردم ولی خو ...

چه خوب.. خداروشکر امیدوارم همیشه سلامت باشید، خیالم راحت شد خیلی عذاب وجدان داشتم 

من خودم شیر خشکیم خواهرم شیر مادر خداروشکر چندسالی یک بار سرما میخورم اونم دو سه ساله نخوردم ولی خو ...

به پسرمم شیرخشک میدم الان ۶ ماهشه البته الان سه هفته س درگیر اسهالشم اونم آخر فهمیدم یکی از دندون پایینیاش خراب شده و عفونت کرده بردم کشیدم اسهالش خوب شد

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس         
چه خوب.. خداروشکر امیدوارم همیشه سلامت باشید، خیالم راحت شد خیلی عذاب وجدان داشتم 

نه بابا چرا عذاب وجدان مگه چی میخوریم که بخوایم شیر مفیدم داشته باشیم همه مواد غذاییها تراریخته و هورمونیو

البته من سه روز اول آغوز و کامل به پسرم دادم تا دوماهم شیرم زرده زرد بود همه میگفتن چربه کامل بهش دادم دیگه بعدش کم شد کلا شیرخشک دادم