2777
2789
عنوان

بچه ها این کیف قشنگه؟؟زیاد سن بالا نیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 44 پست
این گردا چی؟؟به نظرتون اینا خوبه؟سبک نیست برای عید؟

کیفای خیلی خوشگلتری هست چرا دس میزاری رو این چیزا😩

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا نگیر. انقد زود سمت اینجور تیپا نرید. فقط ۲۱ سالته. فانتزی و اسپرت بپوش

پیج فروش لوازم آرایشی دارم در اینستا با مناسب ترین قیمت و کمترین سود😍بیا یه نگاهی بنداز ضرر نمیکنی😉اگه دوست داشتی فالو کن@arayeshiisorkhab
احساس میکنی؟ شک نکن سن بالاس کفشه م خوب نیس اونم سن بالا میزنه

اون گردا چی اون بالا عکسشو گذاشتم اونا خوبه؟؟مامانم میگه شیک نیست😥

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐
اون گردا چی اون بالا عکسشو گذاشتم اونا خوبه؟؟مامانم میگه شیک نیست😥

نهههه

سنت کمه اینا چین آخه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

کیفای خیلی خوشگلتری هست چرا دس میزاری رو این چیزا😩

عکس نداری؟ 😣 من بچم خیلی شیطونه نمیتونم برم بیرون باید نتی بخرم اینقدم گشتم خسته شدم سلیقم ته کشیده

هرچی زدم اسم گفت یا تکراریه یا معتبر نیست منم اعصابم بهم ریخت زدم اسم ندارم بابا نوشت ثبت شد😐😐😐

نگیر که پشیمون میشی من ۲۶ سالمه پارسال به اصرار شوهرم یه همچین مدل کفشی گرفتم بلافاصله پشیمون شدم بعنوان دم دستی هم ازش استفاده نکردم

😍😍😍بالاخره نفس مامان دنیا اومد😍😍😍
دختر اینا چیه برو بازار ببین چه کیف های شیکی دم عید هست 

بازار نمیتونم برم😭پسرم خیلی وابسته و شیطونه همه خریدامو نتی کردم فقط مونده کیف و کفش ..شما مدلی ندارید؟

استارتر ببخشید

دوستان کفش من چطوره😁؟

اصن عاشقش شدم. دیشب خریدم مثل بچه ها تو خونه پوشیدم قدم میزنم😁😁😁

اونم با شلوار خونگی😐

البته میدونم که مدلش خاص نیست اما طبی و راحته

دارم دلگرم تر میشم از این نزدیکی با اتیش...    کسی پشت من ایستاده که مثل کوهه سرسختیش....          ❤sh❤sh❤