2777
2789
عنوان

لباس جشن چه رنگی بهم میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 25 پست
عزیزم اگه مدل کارشده و دانتل و حریر و سنگدوزی و لباس شب میخوای حتما طلایی. اگه تو سبک لمه و مخمل و ...

نه سنگ دوزی دوست ندارم حس خفگی بهم دست میده 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم اگه مدل کارشده و دانتل و حریر و سنگدوزی و لباس شب میخوای حتما طلایی. اگه تو سبک لمه و مخمل و ...

اتفاقا شوهرمم میگه زرشکی بدبختی من اینه که عروسی های ما یه شب وروز طول می کشه یعنی این لباس واسه یکیشون شب می پوشم اون یکی روز😁

چرا عروسیه ولی من یه کم لاغرم نمیدونم چه رنگی بگیرم  

عزیزم چون لاغری میتونی پیرهن اندامی نخری و از قسمت دامن مدلای چین دار انتخاب کنی. 

ولی در کل اگه اندامی بخوای حتما جنس حریر سنگدوزی انتخاب کن چون زیرش لایه آستری میخوره و روش حریر کارشده میاد بدن رو خیلی پرتر نشون نمیده. البته به شرطی که خیلی جذب نخری. شیک هم هست. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم چون لاغری میتونی پیرهن اندامی نخری و از قسمت دامن مدلای چین دار انتخاب کنی.  ولی در کل ا ...

شوهرم سنگ دوزی دوست نداره خودمم این مدلی دوست دارم

نه سنگ دوزی دوست ندارم حس خفگی بهم دست میده 

سنگ سنگین مظورم نیست اصلا

خیلی به اسماشون وارد نیستم. همون کارشده های ظریف منظورمه. منجوق و ملیله و مروارید و پولک و اینا😂 

خواهر عروس باید کارشده بپوشه دیگه ساده مناسب مهمونای دیگه تس😍

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

اوکی 

پس دانتل هم گزینه خوبیه زیرش هم آستری میخوره و پرتر نشونت میده. دستت هم بازه تو فرم دامنش

خوش بگذره