2777
2789
عنوان

سرزنشم نکنین ک چرا عروس بدی هستم

831 بازدید | 60 پست

خانومیا من عروس ی خانواده ی پنج نفری هستم،س خار شوهر ی مادرو و شوهرم ک قد دنیا مخامش.

مادر شوهرم پیره و از پس کار خودش نمیاد تصمیمون ب اینه ک هر دوهفته یبار بیاریم و خونه های خودمون ازش مواظبت کنیم،اما خار شوهرام اذیت میکنن،سال پیش شب یلدا پیش ما بود،و نتونستیم ب مهمونی ک دعوت بودیم بریم،امسالم،یکیشون نزدیک 2ماهه خونه رنگ میگنه،اونیکی هم اون وسطا نزدیک 20روزی نگهش داشت بد دوباره اورد،یلدای امسالم خونه مادرم دعوت بودیم ک چون زمین گیره نتونستم جایی بریم،بخدا عروس بدی نیستم،تو دلمم رحم هس،دلمم واس مادر شوهرم میسوزه،اما این دیگه بی انصافیه،

دیروز با شوهرم جر بحث داشتیم،ک چرا خاهرات همچی رفتاری میکنن،بهش گفتم ای چن ساله دنباله یکی بودن مادرشونو دس ب سر کنن،بعدشم از حرفم پشیمون شدم،بخدا ازکارشون طاقتم تمومه

الهامم(می تونید الی صدام کنید)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هزاران بار میگم این پیری سر منم هس،اما بخدا مریض شدم

خیلی ببخشیدا مادر شوهرم بیشتر وقتا دسش تو دماغشه و چون زمین گیره دساشو نمیشوره،همیجوری سر سفرس،بخدا از همه چی چندشم میشه،

الهامم(می تونید الی صدام کنید)
هزاران بار میگم این پیری سر منم هس،اما بخدا مریض شدم خیلی ببخشیدا مادر شوهرم بیشتر وقتا دسش تو دماغ ...

وای حالم بهم خورد😣

حق داری😟

چه دخترای نامردی داره

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!