2777
2789
عنوان

زایمان

834 بازدید | 116 پست

اونایی که تازه زایمان کردین زایمانتون چطوری بود و تو چه هفته ای بود؟من چرا دردام شروع نمیشه فقط دردای کاذب دارم؟ تا کس باید صبر کنم که خطرناک نباشه؟چیکارکنم اخه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم 41هفتمه خبری نیس 

حواست باشه هر روز بری دکتر چون لحظه های آخر خیلی خطرناکه 

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

عزیزم من سر بارداری اولم تا اخر ۴۱ هفته صبر کردم . البته دکترم گفت صبر کن تا اون روز اگه دردات شروع نشد بیا که آمپول فشار بزنیم که بچه مکنیوم نکنه یه وقت‌. منم صبر کردم روز قبل از پایان ۴۱ هفته دردام شروع شد . 

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...
امروز تو هفته 40 رفتم

خطری نداره تاهفته ۴۲وقت هست فقط بایدهرروزبری نوارقلب از نی نی بگیری نظردکترت چیه؟خاطره زایمانم توتاپیکام هس خواستی بخون میگن اسپند دود بدی به رحمت باعث میشه زود نی نی بیاد 

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
اشکال نداره ؟شما چیکارمیکنی هر روز میری دکتر...؟

دیشب رفتم سونو بیوفیزیکالو ازمایش خونو ادرار و نوارقلب جنین گفته3شنبه بازبرم دهانهرحمم بازنمیشه دکترمیگ لگنت چوچیکه باید سزارین شه هنوز بیمارستان موافقت نکرده

خدایا بخاطر همه چی شکر

نه عزیزم مدفوع نکرد تا 41اصلا دیر نیس طبیعی زایمان کردم

قرار بود بی درد برم بستری شم دیگه ک شب قبله رفتنم بیمارستان دردام شرو شد اما کیسه ابم پاره نشد

همه ی زندگیمییی عشققققققق مامان😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️