2777
2789
عنوان

بخرم یا صبر کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 26 پست

میگه الان یه موج گرونی شد تو ملک ولی کاذبه دوباره میکشه پایین بعد تو اردیبهشت دوباره میات بالا ولی تجربه به من گفته مملکت ما حساب و کتاب نداره 

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوره ؟دلیل شما چیه؟

راستش چون آزادی بیان نداریم نمیتونم واضح بگم. ماهم دست نگه داشتیم تا چند ماه دیگه بخریم. طلا خریدن بهتره.  مثلا طلای آب شده که کار مزدم نداره. یا سکه. شوهرم تو زمینه ی اقتصادی خیلی وارده تا حالا ضرر نکرده. 

میگه الان یه موج گرونی شد تو ملک ولی کاذبه دوباره میکشه پایین بعد تو اردیبهشت دوباره میات بالا ولی ت ...

همین بی حساب کتاب بودنش سردرگمون کرده نمیتونیم تمرکز کنیم که بخریم یانه چن داریم باکلی قرض وقوله میخریم دیگه ضررم کنیم دیگه بدتررررر

همین بی حساب کتاب بودنش سردرگمون کرده نمیتونیم تمرکز کنیم که بخریم یانه چن داریم باکلی قرض وقوله میخ ...

نمیدونم والله ولی داداشم برا بابام خونشذو فروخت هنوز نرفته خونه بگیره 

ساکت که میشینی میذارن پای جواب نداشتنت عمرا اگه بفهمن که داری جون میکنی تا حرمت ها رو نگه داری
راسته که سکه بعد چند سال قیمتش کم میشه؟؟؟؟؟؟ سکه بگیرم یا طلا؟؟؟؟

چند سال منظور همون طرح قدیم و جدیده که الان تو بازاره. ببین من چند روز پیش یه سرویس طلا گرفتم با کارمزد ۵۰هزار تومن و گرمی ۳۷۷. الان تو کمتر از یه هفته شده نزدیکه گرمی ۴۰۰ هزار.یعنی پول کارمزدشم دراومد.  وقتی هم چند روز ارزون میشه نترسین چون خیلی زود دوباره میره بالا.  سکه یه کم حباب داره. مثلا میتونی بری النگو ساده بخری که کارمزد کمی هم داره.  با شوهرت مشورت کن

عزيزم اگه خونه خودتونه و مى خوايد توش بشينيد بخر به ضررش هم فكر نكن فرض كن يه ماه ديگه ٢٠٠ تومن ارزون شد يك سال ديگه دو ميليون گرون مى شه پس ضرر نكرديد

اما اگه نخريديد خداينكرده گرون شد چى ديگه نمى تونيد بخريد و هزار بار بيشتر پشيمون مى شيد

https://eitaa.com/banoi553   حمایت کنید لطفا 😘 دستتون رو روی لینک نگه دارید آبی که شد بازش کنید💞