2777
2789
عنوان

خانوما کی شبی سه تا لتروزول خورده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7709 بازدید | 25 پست
عزیزم سه تاگفته خوردی حتمن فردا برو دکتر سایز فولیکولات زیاد بره بالا کیست میشه .برای باروری 18تا 24 ...

ممنونم اینکه ماههای قبل روز هجدهم تخمک گذاری داشتم...این ماه که لتروزول خوردم ممکنه روز تخمک گذاری ام جلوتر بیاد؟یا نه؟و اینکه ممکنه تا روز دوازدهم فولیکول کیست بشه؟

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سه تاگفته خوردی حتمن فردا برو دکتر سایز فولیکولات زیاد بره بالا کیست میشه .برای باروری 18تا 24 ...

دوست عزیز شما روز چندم میرید سونو و شبی چنتا لتروزول خوردید؟

❤️❤️❤️❤️❤️❤️اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ ❤️❤️❤️❤️❤️❤️الهي بحق فاطمه و ابيها و بعلها و بنيها و السرّ المستودع فيها ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
ممنونم اینکه ماههای قبل روز هجدهم تخمک گذاری داشتم...این ماه که لتروزول خوردم ممکنه روز تخمک گذاری ا ...

بستگی داره عزیزدلم اولین ماهه خوردی ببین کلا وقتی محرک میخورین خوب روند رشد فولیکول زیاد میشه.حتمن دکترتون یه چیزی میدونسته ک گفته نهم یا خاسته اگه سایزش خوب نیست هاچ ام جی برات تجویز کنه یا خایته تو سایز مناسب امپول ازاد سازی بهت بده من نظرم اینه فردا برو دکتر تا سونو بشی .

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..
دوست عزیز شما روز چندم میرید سونو و شبی چنتا لتروزول خوردید؟

من شبی دوتا خوردم یه بار هشتم رفتم سونو یا بارشم دوباره شبی دوتا روز دهم رفتم سونو .البته من سیکلم 24روزس.نگران نباش اگه سیکلت زیاده وقت داری ولی خوب تحت نظر باشی بهتره.

خدای مهربونم ناامیدم نکن خیلی سخته میگذره خودت حالمو خوب کن به حق امام حسین کمکم کن من به معجزه تو احتیاج دارم ازم دریغ نکن .خسته و دل شکسته شدم دستمو بگیر .توکلت علی الله و حسبی الله ..

سلام عزیزم شما آخرش با سه تا لتروزول باردار شدی؟

دکتر به منم این دوره سه تا لتروزول داده بود و خوردم و رو حساب اینکه همیشه هجدهم سیکلم تخمک گذاری داشتم روز هجدهم رفتم سونوگرافی و دکتر سونوگرافی گفت خیلی وقته آزاد شده.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷
سلام عزیزم شما آخرش با سه تا لتروزول باردار شدی؟ دکتر& ...

من آره با لتروزول،عزیزم برا اطلاع از تخمک گذاری از کیت تخمک گذاری استفاده کن ،اینم بگم من ماهی که باردار شدم،دقیفا تو روزای قمر در عقرب کیتم مثبت شد و من اون دو سه روز اقدام نداشتم ،یک شب قبلتر از قمر در عقرب و یک شب بعدترش اقدام داشتیم و کلا امیدی به این ماه نداشتم اما خدا خواست و شد

من آره با لتروزول،عزیزم برا اطلاع از تخمک گذاری از کیت تخمک گذاری استفاده کن ،اینم بگم من ماهی که با ...

ممنونم. فکر میکنم کیت دقیق نیست. چند بار با اینکه رفتم سونوگرافی و گفت تخمک داری ولی کیت نشون نداد.

بازم ممنونم از راهنمایی ات.

فبای آلاء ربکما تکذبان  پس کدامیک از نعمت های پروردگارتان را انکار می کنید؟سوره الرحمن۲۲ آبان ۹۸«از رحمت خدا نا امید نشوید؛ زیرا جز کافران کسی از رحمت خدا نا امید نیست.»سوره یوسف آیه ۸۷