2777
2789
عنوان

زخم دهانه رحم

480 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.زخم دهانه رحم خطرناکه؟تقریبا ۹ماهی میشد عفونت داشتم خیلی دکتر رفتم وولی فقط یکیشون گفت زخم داری اگه خوب نشدی بعد از اینکه بچه دار شدی بیا فریز کنم برات ولی بعد از اون همه گفتن نداری.تا دیروز که دکتر دیگه گفت زخم داری و عفونت.پاپ اسمیر هم دادم سه شنبه جوابش میاد.سونو واژینال هم برام نوشته گفت ۱۲روز بعد از اولین روز پریودی برو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

استرس گرفتم ی جایی خوندم زخم همراه با عفونت و درد حین رابطه خطرناکه لطفا اگه تجربه ای دارید بگید بهم

من هم داشتم که مانع بارداری میشد که به دارو جواب نداد و رفتم کوتر کردم و سه ماه بعدش باردار شدم. عفونت و زخم من به قدری شدید بود که باعث ورم و درد شدید دهانه رحمم شده بود

نگاه میکنم به خودم تو را می بینم تو جایی جز من نداری!!
استرس گرفتم ی جایی خوندم زخم همراه با عفونت و درد حین رابطه خطرناکه لطفا اگه تجربه ای دارید بگید بهم

نگران نباش. به نظر من پیش یه دکتر با تجربه برو. دکتر من گفت تا وقتی که فریز یا کوتر نکنی باردار نمیشی

من هم داشتم که مانع بارداری میشد که به دارو جواب نداد و رفتم کوتر کردم و سه ماه بعدش باردار شدم. عفو ...

عزیزم شما هم عفونت داشتی که درمان نمیشد؟درد حین رابطه؟

نگران نباش. به نظر من پیش یه دکتر با تجربه برو. دکتر من گفت تا وقتی که فریز یا کوتر نکنی باردار نمیش ...

خدا کنه خوب بشم .فقط عفونتم ۹ماهه خوب نمیشه.دارو برام فلوکونازول و سه تا شیاف دالاسین داده.نگران جواب پاپ اسمیرم

خدا کنه خوب بشم .فقط عفونتم ۹ماهه خوب نمیشه.دارو برام فلوکونازول و سه تا شیاف دالاسین داده.نگران جوا ...

نگران نباش فکر نکنم شرایطت بدتر از من باشه. ایشالاکه خیره

عزیزم شما هم عفونت داشتی که درمان نمیشد؟درد حین رابطه؟

بله همهی این شرایط رو داشتم. من با درد شدید رفتم دکتر. انقدر دردم شدید بود مسکن هم خوبم نمیکرد.

نگران نباش فکر نکنم شرایطت بدتر از من باشه. ایشالاکه خیره

مرسی عزیزم من کلا استرسیم الان تو نت خوندم زخم همراه با درد رابطه و عفونتی که خوب نمیشه خطرناکه ترسیدم

درگیر قارچ مزمن هستین 

من سالها درگیر بودم و زخم شده بود

تحقیقات بسیاری کردم و متخصص های زیادی مراجعه کردم..

تنها و آخرین راه ک روم اثر گذاشت و بعدش رفتم دکتر گفت زخمت خوب شده

به مدت ده روز عنبر نسا

شبش واژینال عسل

اینم بهتون بگم هم عنبرنسا هم عسل من اصل اصل بود خودمون از دهات تهیه کردیم 

و ب همراه قرص فلوکونازول یک شب درمیون..

این نسخه رو ب شما تجویز نمیکنم مورد مشابهم بودین گفتم ...اختیار با خودتون..

درگیر قارچ مزمن هستین  من سالها درگیر بودم و زخم شده بود تحقیقات بسیاری کردم و متخصص های زیاد ...

عزیزم اره قارچ دارم.من عنبرنسا  و عسل زدم ولی انگار برای من تاثیر نداشت.عنبر نسا دود میدم حس میکنم بدتر میشم البته من هم اصل گرفتم.چند تا فلوکونازول خوردی؟