2777
2789
عنوان

دهه شصتیا

264 بازدید | 30 پست

خودمونو که با الانیا مقایسه میکنم دلم میگیره 

چقد ما ساده بودیم ..چقد بی زبون بودیم..نه بلد بودیم کل کل کنیم نه چیزی

وااای با جنس مخالف که نگو.از  یه نگاه به فاصله ده متری هم تا بناگوش سرخ میشدیم

ههعیی روزگار

چند روز پیش یه دختر دهه هشتادی به خانوم معلمش گفته نسلتون امل بودن دخترا

اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹

راست گفته دیگه😂

حملههه🤪

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیچاره معلما که الان نمیتونن یه پس گردنی حواله دانش اموز کنن یاد معلمای دهه شصت بخیر😍

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

دلت نگیره،،،،زمان ما سادگی عشق و صفا بود ولی الان چی،،،،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

نسل به نسل تغییر میکنه دیگه مثلا ما نسبت به دهه چهل پنجاهی ها تغییر کردیم.  نسل های بعدی دیگه  مثل 1400 ها دهه هشتادی ها رو مسخره میکنن میگن شما واسه یه صده قبل هستید    

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 

البته دهه هشتادیا رو همین دهه شصتیا تحویل جامعه دادن😂

پیاده از کنارت گذشتم گفتی قیمتت چند خوشگل؟!...سواره از کنارت گذشتم گفتی پشت ماشین لباسشویی بشین..در خیابان دعوایت شد تمام فحشت خواهر و مادر بود..من نباید به استادیوم بیایم چون تو شعارهایت آب نکشیده است......من باید پوشیده باشم تا تو دینت کامل باشد...تو ازدواج نکردی به من گفتی زن گرفتن حماقت است...من ازدواج نکردم به من گفتی ترشیده ام!....

من دهه شصتی امو به این امر افتخار میکنم 😍😍😍😍عاشق همون صفا و سادگی و روابط اون موقع ام  چیه این زمان مسخره الان همه چی مصنوعی ظاهری هول هولی  

اتفاقا امروز تو‌مترو بودم چند تا دختر فک کنم هفتادی هشتادی بودن همه حرفشون عمل و ژل ‌و پارتی و دورهمی با پسر بود چیش خوبه آخه

چقدر دردآور است میخواهی خوب باشی که میخواهی با همه مهربان باشی اما بد فهمیده شوی و بد قضاوت شوی اما با تمام این قضاوت ها مهم نیست من برای خودم زندگی میکنم به عشق خدایی که از همه چیز آگاهست.