2777
2789
عنوان

حقوق خواهر

331 بازدید | 38 پست

بچه ها من ی بچه ۵ماهه دارم میخام وقتی یکساله شد برم سرکار.میخام پیش خواهرم بزارمش.اما نمیخام مجانی باشه به هرحال داره لطف میکنه و هرروز از ۷تا ۲باید نگه داره به نطرتون درماه چقدر حقوق بهش بدم منصفانه است.؟حقوقه خودم میشه ۱.۲۰۰

خدایاشکرت 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

خاله من همینطوره ماهی 800 میده به اون یکی خاله. البته اون میره خونه شون و بچه رو نگه میداره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
من میخام بچه رو ببرم خونه خودش

گمونم 500 خوب باشه

چون پرستار بخواین بگیرین خیلی بیشتر ازاینا میگیره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)
زیاد نیس؟

نظر پرسیدی اگه میدونی چقدر بدی همون رو بده عزیزم

واژه ترشیده برای دورانیه که زنها هنری جز شوهر کردن نداشتن! برای یک زن توانمند امروزی  ازدواج صرفا یک گزینه هست نه هدف