2777
2789

من هنوز هیچکاری نکردم نمیدونم از کجا شروع کنم بیایید بگید چیکار میکنید هرروز هر کاری کردید اینجا ثبت کنید تا اونهایی که مثله من حال ندارن جووون بگیرن واز انرژی شماها منم انرژی بگیرم

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

من حااااال ندارم     کمک....کمک😞😞😞😞

قرارمون چی شد  که بی قرار قرار هم باشیم   حسین هرچی که پیش اومد    باید کنارهم باشیم    من رویه خاک وتو سوار مرکبی    من تویه قلب تو     اما تو چشم زینبی     آهسته تر برو بزار منم باهات بیام    حسین دیگه نمیکشه پاهام که پا به پات بیام    کجا میخایی بری  حسین این دم اخری چقدر    شبیه مادری

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه باردارم الانم سرما خوردم میخواستم از امروز مثلا از کابینت شروع کنم . 

جاهای دیگم شوهر جان زحمت میکشه . کلا خونم تمیزه چون هر هفته از ته ته شوهرم خونه تکونی میکنه . 

من کاربر سال 95هستم بخاطره چهلمین سال پیروزی انقلاب حساب کاربریم ترکید .خخخخ

منم سرکار میرم همش خسته ام.ولی ان شاالله چند روز دیگه شروع میکنم

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت
شاید باورتون نشه ولی من تموم کردم 😎

واااای چه خوب.....حسودیم میشه

زیر تخت تمیز کردم کمد دیواری هارو تمیز کردم

الانم جارو برقی ولو رو زمین 

فردا پرده هارو باز میکنم میشورم اگر همت کنم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
من از صبح دارم اشپز خونه رو تمیز میکنم...با کمک مامانم ...الان تمام‌شدم فقط مونده جارو بکشم

خوشبحالت من متاسفانه هیچکی ندارم

عزیزم اینو بدکن اکثرا خونه تکونی کردن و خونه هاشون تمیزه

به نزدیکات فکر کن که دارن کاراشون رو انجام میدن و فقط تو موندی،به این قضیه فکر کنی انگیزه میگیری

از کابینت های اشپزخونت شروع کن ظرفایی که استفاده نمیکنی رو سلفون بکش بردار 

ظرفایی که مرتب استفاده میکنی رو ابکشی و خشک کن و دوباره بچین

کم کم انجام بده

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
اول از یه کمد یا کشو شروع کن...یه سطل آشغال هم بذار دم دستت وسایلشو بریز بیرون و چیزای اضافی و به در ...

من هیچی نمیتونم بریزم دور 

دورو برم پر اشغال😞😞😞