2777
2789
عنوان

آیا شوهرم دروغ میگه؟؟؟

656 بازدید | 52 پست

من چند باره میشنوم که شوهرم توی مجردی مواد میزده ولی به روش نیاورم تا چن روز پیش دومادمون گفت که یکی از دوستاش گفته که (ع)تو مجردی بامن میکشیده .حالا داداشمم فوت شده وهمون شب اومد خونه مامانم گفت بیا بریم خونه پدرم .مامانم گفت بجای اینکه اونا بیان به دخترم سر بزنن دلداریش بدن تومیخای ببریش یه خورده حرفش زد شوهرمم گفت شما حق دارین .تا این روزش که رفتیم خونه خودمون .من بهش گفتم که شنیدم تو مجردی مواد میکشیدی قسمش دادم گفت بجون دخترم فقط سیگار میکشیدم .حالا شبش خانواده شوهرم اومدن همگی سابقه نداره بیان اخر سر گفتم جون دخترت قسم بخور که تو بهشون زنگ نزدی اونم گفت بجون دخترم من نگفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا ...😕😕😕😕😕😕😕😕خیلی درهم شد...

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

درضمن .... معمولا بین باجناقا یه حسادتایی هست...چرا قبل ازدواجتون ...دومادتون حرفی نزده بود؟

لینکشو پیدا کردم . هورا.ورزش اب کردن شکم :https://www.instagram.com/p/BtT02aBgFgz/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=149hni6pn37m4  شروع ورزش من ، برای آب کردن شکم ... یازدهم دی نود و هفت😊بود .... ولی بخاطر بعضی مشکلات ... متوقف شده😣😣😣چند روز درمیون ورزش میکنم . امیدوارم بتونم👌...رژیم غذایی ندارم . فقط ورزش . اندازه دورشکم در اغاز کار ۸۸ . باید به شصت و هشت برسونم👌من میتونم 😊

مگه آزمایش ندادین؟

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"

این مردا یه روده راست ندارن 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋
اخه خانودش سابقه نداره بیان خونمون همش حس میکنم قسم دروغ خورد اونم جون بچشو

بعید میدونم کسی بدروغ جون بچشو قسم بخوره😖

شوهرمن موقعی که دبیرستان میرفته سیگارمیکشیده همه رو همون اول بهم گفت شماهم بدبین نباش عزیزم قسم خورده اونم جون دخترشو زیاد بهش کلیدنکن 

جوکر:من یه همسر داشتم زیبا بود...کسیکه بهم میگفت من خیلی نگرانتم؛همیشه بهم میگفت بایدبیشتر بخندم...قماربازی میکرد ویه عالمه هم بدهی بالااورده بود...طلبکارها صورتش رو خط خطی کردن،ماپولی برای جراحیش نداشتیم نمیتونست تحمل کنه...من میخواستم دوباره لبخندش رو ببینم،فقط میخواستم بدونه زخمهاش اهمیتی برام نداره پس یه تیغ گذاشتم توی دهنمو اینکارو کردم...میدونی بعدش چیشد؟اون نتونست منو اینجوری ببینه!ترکم کرد...قضیه برام بامزه شد..."حالا همیشه میخندم"
بعید میدونم کسی بدروغ جون بچشو قسم بخوره😖

وقتی پای ریختن ابرو باشه هرکاری میکنن 

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋