2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو مجتمع آریان میشناسم اسم سونوگرافیش جورابیان هستش من راضی ام چند سال میرم 

اتفاقا الانم سونوگرافی جورابیان احتیاطات لازم برای همه افراد انجام داده

بخاطره این ویروس کرونا

خدا خیرشون بده

فقط بهتر قبل مراجعه حتما تماس بگیرید که معطل نشوید. : 25 70 33 33 –061

من تو اهواز زندگی می کنم. من و خانواده م خیلی حساسیم. مخصوصا تو دوران کرونا. سونوگرافی دکتر جورابیان هم بسیار تمیزه و هم آقای دکتر تمام نکات رو رعایت میکنن تو این دوران و بسیار تشخیص دقیقی دارن و دستگاهاشون به روزه.

عزیزم دکتر جورابیان واقعا دکتر بسیار خوبی هستن. تشخیصشون درست و دقیق هست. محیطشونم بسیار تمیزه و خیلی منظم هستن و اصلا معطل نمیشین اونجا، به خصوص تو دوران کرونا.

من برا سونوگرافی تو اهواز با خواهرم رفتم پیش خانم دکتر نجمه فروزی، آدرسش کیانپارس بود ، ینظرم کارشون خیلی خوب بود، خیلی با حوصله و دقت بودن ، الان که اهواز نیستم ولی تو اینستا فالوشون میکنم گاهی هم پیش اومده سوال پرسیدم جواب دادن ،

سونوگرافی دکتر جورابیان تو اهواز خیلی معروف و خوبه. بهترین مرکز سونوگرافی در اهواز هستش. میتونی صحبتهاش رو تو اینستا و آپارات هم دنبال کنی. چیزای خوبی واسه بارداری میذاره. مطبش تو کیانپارسه. اگه سرچ کنید تو گوگل همه اطلاعاتش میاد.

من سونوگرافی دکتر جورابیان میشناسم. خیلی سونوگرافیست خوبیه تو اهواز. اگه تو گوگل هم سرچ کنی سونوگرافی در اهواز اسمش میاد نظر کاربران درموردش خیلی خوبه. اینا رو گفتم محض اطمینان خاطرو دوست خودم برای دو تا بچه هاش رفت اونجا سونو شد. برای دومی خیلی حساس تر بود. جواب آزمایشا یکم نگرانش کرده بود. دکتر جورابیان خیلی دقیقه و خداروشکر بچه مشکلی پیدا نکرد.

سلام. اینقدر دکتر جوربیان تبلیغ کرده آدم میترسم بره پیشش. لطفا از این تبلیغا نکنین آدم به اشتباه میو ...

دقیقا 

من که میترسن برم پیش جورابیان آنقدر که اکانت فیک تبلیغش میکنن