2777
2789

با سلام به تمام عزیزان

خانمی ۳۲ ساله هستم با مدرک کارشناسی حسابداری با وجود دوتا بچه کوچیک داشتم برای ازمون استخدامی آموزش و پرورش که قراره سال آینده برگزار شه تلاش میکردم تا اینکه دیروز از اداره خبر رسید که مجوزی که با همسرم اقدام کرده بودیم برای مدرسه غیردولتی پسرانه صادر شده و حالا من بین دوراهی موندم همچنان برای آزمون هنرآموز حسابداری بخونم و شرکت کنم یا اینکه کلا بیخیال بشم و در کنار همسرم که فرهنگی هست تو مدرسه خودمون کار کنم با توجه به سنم شاید سالهای بعد نتونم این ازمون رو شرکت کنم و اگر خدایی نکرده تو مدرسه موفق نشیم دیگه سنم هم گذشته از دادن ازمون از طرفی میترسم آزمون رو بدم و تمام تمرکز و انرژی منو بگیره چون واقعا هفت خان رستم این آزمون و نتونم کنار همسرم باشم و کمکش کنم چون به همراهی من نیاز داره 

و کلا اینکه چون قبلا شاغل بودم تو شرکتهای خصوصی واقعا علاوه بر اینکه دوست دارم مجدد شاغل شم لطفا کمک و راهنمایی کنید و حسن و عیب هر کدوم رو از دیدگاه خودتون بگید شاید نوع نگاه شما فرق کنه و بتونه به من کمک کنه کدوم رو انتخاب کنم 

برای شهرخودتون ازمون میدین یایه شهردیگه؟ اگه شخردیگه ای باشه خیلی سختت میشه درضمن امکانشم هسن قبول نشی خودت مدرسه داشته باشی خیلی بیشتر بنفعته درامدتم بیشتره اموزش پرورش خیلی اذیت میکنه مخصوصا سالای اول

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این رو هم بگم که از نظر های مختلف نمیتونم واسه هر دو اقدام کنم خیلی سختم میشه با وجود دوتا بچه بخوام دوتا کار به این سنگینی انجام بدم پس این گزینه رو حذف میکنیم

اگه سهمیه داری قبولی اگه نداری همون غیر انتفاعی بچسب. من هر سال با درصد بالا قبول نمیشم. و غیر انتف ...

سهمیه فقط بومی بودن رو شامل میشم

پارسال تیر هم ازمون دادم اما قلول نشدم دو نمره کم داشتم تا حد نصاب ... فکر میکردم امسال همت میکنم و اون دو نمره رو جبران میکنم که مجوز صادر شد و همسرم خونه مورد نظر رو پیدا کرده

برای شهرخودتون ازمون میدین یایه شهردیگه؟ اگه شخردیگه ای باشه خیلی سختت میشه درضمن امکانشم هسن قبول ن ...

برای شهر خودم قراره آزمون بدم البته هنوز دفترچه ها نیومده و اصلا معلوم نبست رشته ای من رو امسال بخوان یا نه پارسال تو کل کرج ۸ تا حسابداری میخواستن

اما از طرفی همسرم گفته یکی دو سال اول بهت حقوق نمیدم چون سودی تو سالهای اول نمیمونه اما از سالهای بعد میدم اما بیمه ام رو از اول میریزه برام

برای شهر خودم قراره آزمون بدم البته هنوز دفترچه ها نیومده و اصلا معلوم نبست رشته ای من رو امسال بخوا ...

میدونی ریسکش زیاده میتونی بخونی درکنارش کارای مدرسه روهم فعلا انجام بدی ببینی چی میشه. من چندساله ازمون میدم همیشم تومصاحبه یکی هست که یا پارتی داره یاسهمیه اخرشم هیچی به هیچی

میدونی ریسکش زیاده میتونی بخونی درکنارش کارای مدرسه روهم فعلا انجام بدی ببینی چی میشه. من چندساله از ...

توانایی انجام دادن هر دو رو با هم ندارم واقعا خیلی انرژی و تمرکز میخواد اونم با دوتا بچه