2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بایدی در کار نیس

اما شاید لقاحت دیر بوده باشه

اونوقت کمرنگه

هییییع تازه یادم اومد دیشب خواب بی بی چک دیدم سریع پر رنگ شده بود.خخخخ

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.

نه معمولا بعداز هشت روز پررنگه.البته استثناهم داریم

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع) 
بایدی در کار نیس اما شاید لقاحت دیر بوده باشه اونوقت کمرنگه هییییع تازه یادم اومد دیشب خواب بی بی ...

منم همین خوابو دیدم دیشب😀

گر نگهدار من آن است که من میدانم🌹شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد⚘⚘تمشک عزیزمن میدونم که خدا حفظت میکنه برام😚 

چمدونم چخ استرسي داره بارداري من ٢بار سقط داشتم يكي ٢سال پيش يكي هم ٥ماه پيش ماه پيش هم شيميايي داشتم كه بتام ٣٥بود بي بي چك كمرنگ هاله اي بود كه بعدش پريود شدم دعا كنيد برام🙏

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين
عزیزم احتمالا عمل لقاح دیر انجام شده اصلا نگران نباش، من با اینکه خط دوم عین اولی پررنگ بود بتام235ب ...

انشالله آخه منم پريوديام نامنظم بود

خدايا شكرت بابت اين همه نعمت و 👼🏻عشقي كه دادي 🙏مراقبمون باش 🤲🏻آمين
چمدونم چخ استرسي داره بارداري من ٢بار سقط داشتم يكي ٢سال پيش يكي هم ٥ماه پيش ماه پيش هم شيميايي داشت ...

مبارکت باشه خانومی.برا منم دعا کن حامله باشم

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...