2777
2789
عنوان

از روزی که عروسی کردید تا زمان نی نی دار شدنتون چقدر طول کشید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1344 بازدید | 153 پست
شرایطتو نگاه کن اگه خودتم بچه میخای و میدونی میتونیم الان مادر بشی بیار اما اگه امادگیشو نداری یه سا ...

من یه سال دیگه میخوام ولی شوهرم الان میخواد

خواهرشوهرم 2 سال قرص خورد یه شب یادش رفت باردار شد

نمی دونم سیستم بدنی فرق می کنه حتما

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه اصلا افرادی که میگن ناخواسته بوده، ۹۹ درصدشون جلوگیری طبیعی داشتن😶😶😶وگرنه کاندوم خاطرجم ...

اگه خاطر جمع باشه خیلی خوبه

من دیگه قرص نمی خورم

من یه سال دیگه میخوام ولی شوهرم الان میخواد خواهرشوهرم 2 سال قرص خورد یه شب یادش رفت باردار شد نمی ...

آره.یه چن ماهی بهونه بیار بگو باید خودمو تقویت کنم یا دندونام مشکل داره.من یه سال اینجوری جلو شوهرمون گ فتم😂

رب لا تذرنی فردا وانت خیرالوارثین...رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه إنک انت سمیع الدعا...
ما همزمان با عروسی‌ مون خونه خریدیم خیلی قسط داریم فعلا نمیتونیم هزینه های بچه رو بدیم  بعدم م ...

اره والا

ما هم کلی قسط داریم ولی همسرم میگه هزینه بچه جور میشه

یه بچه می بینه دلش ضعف میره

منم دوس دارم ولی دلم میخواد بیشتر بگردم و راحت باشم

آره.یه چن ماهی بهونه بیار بگو باید خودمو تقویت کنم یا دندونام مشکل داره.من یه سال اینجوری جلو شوهرمو ...

با دندون خراب نباید بچه دار شد؟

من یه سال دیگه میخوام ولی شوهرم الان میخواد خواهرشوهرم 2 سال قرص خورد یه شب یادش رفت باردار شد نمی ...

به نظر من به حرف شوهرت نکن بیشتر زحمتا و دردسراش مال توئه نظر تو اولویته نه شوهرت