2777
2789
افرین راست میگی منم به لبام میزنم میره تو دهنم زبانم میسوزه

شما از کجا خریدین چند وقته میزنین ؟؟چند خریدین جوش میزنین خخخ،چقدر سوال

برا شفای*حالم*یه صلوات میفرستی تا منم به امید خدا بخندم ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میپرسم برات کپی میکنم

یه دنیا ممنون از لطفت کمکت نمیدونی این صورت لاغر چقدر داغونم کرده ترو خدا از نی نی سایت غیب نشی دوسه ماه باش کارت دارم بحگخدا یه عمر دعات میکنم این روم اثر کنه نمیدونی که افسرده شدم شوهرم ازم دلسرد شده لاغر شدم بدجور صورتم ..شاید خوب بود به سینمم زپم وای خدا دل تو دلم نیس 

من مغازه آرایشی بهداشتی جوش نمیزنم ولی مرتب نمیزنم و ۳۵ تومن قیمتش شد

خب چه مدته میزنی اثر کرده تو هم تو نی نی سایت باش بیا اثرشو بگو من یکی خریدم یه چهل روز هر شب و صبح به دور چشم زدم اما یه درصد فرق نکرد چه رنگیه ؟

خب چه مدته میزنی اثر کرده تو هم تو نی نی سایت باش بیا اثرشو بگو من یکی خریدم یه چهل روز هر شب و صبح ...

برای از بین بردن چروک میزنی؟؟ یا حجیم کردن من میگم اگه حجم هم میده بطور موقتی میده رنگشرنگش مثل چایی کم دنگ

برای از بین بردن چروک میزنی؟؟ یا حجیم کردن من میگم اگه حجم هم میده بطور موقتی میده رنگشرنگش مثل چایی ...

نه پف چون صورتم جوش زد فقط دور چشم زدم ولی اثر نکرد مال منم اون رنگ بود 

مطمئنی پیدامیکنم با این ادرس؟ ادرس دقیقتری نداره؟ دقیقن پشت ایستگاه؟ فردا میرم ببینم

اره عزیزم پیدا میکنی بلوار پیروزی تقاطعش با هاشمیه.

از کدوم طرف میری ؟

اگر از میدون هنرستان بری نرسیده به میدون هاشمیه ست.

اگر ازمیدون حر بری بعد از میدون هاشمیه سمت چپ پشت ایستکاه اتوبوس

اره عزیزم پیدا میکنی بلوار پیروزی تقاطعش با هاشمیه.   از کدوم طرف میری ؟ اگر از میدون هنرستا ...

نه من از خود هاشمیه میرم😁 از رو پل هاشمیه

اصن این حر که گفتی بلدنیستم😀 هنرستانم باید بگردم دنبالش😂