2777
2789
عنوان

خانواده م خیلی راحتن

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 21 پست
راحت خوبه .. اهل تعارف و تکلف باشن که خود آدم معذب تره......... آدمای شق و رق و صاف و صوف و پاستور ...

فکر میکنی. الان احترام رو به کسی میذارن که خودش محترم باشه. من این رو به چشم میبینم. 

فعلا بی امضا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعاً پدرت پزشکه و اینجوری دستوری صحبت میکنه؟ به نظر خودت عجیب نیست؟

ببین چی میکشم. خیلی رلحته. دوستاشم همین مدلین.  همه به عنوان خیلی اجتماعی و شوخ میشناسنش. اما تو روابط ما داره اثر بد میذاره شوخی هاش یا این رفتارهاش. مامانم باز بهتره. شوهرم گاهی میفهمه دارم اذیت میشم میگه من خوشم میاد اینجوری،  ناراحت نباش. اما واقعا من عصبی میشم و تا چندوقت اعصابم خورده. حتی کمردردهای عصبی میگیرم

فعلا بی امضا

عزیزم با خانواده ات صحبت کن

واینکه یکم فاصله بگیر ازشون

رفت وامدت رو کم کن

رستوران وسفر و... هم نرو باهاشون

من باشم از برخورد های محترمانه خانواده همسرم جلوشون تعریف میکنم، البته وقت هایی که همسرم پیشمون نیس

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک