2777
2789

از نظر بعضی از دوستان کمی کسل کننده بود فصلهای اخر.ولی من واقعا تا دقیقه اخر ازش دلزده نشدم. و نمیدونم چرا جزئی از زندگیم شد.من ادم احساساتی ای نیستم ولی با خیلی از سکانس هاش اشک ریختم.با وجود خیالی بودنش انگاری یجوری رو قلبم حک شد.تا اخر عمرم یادم نمیره.و حتی برای یادگاری قسمت اخر رو تو ارشیوم نگهداشتم.دم بازیگراش گرم.چقدر عشق رو زیبا جلوه دادن .برام مهم نبود که با معیارهای ما مطابقت نداشت.اصل داستان منو شیفته خودش کرد.توصیه میکنم اونایی که ندیدن ببینن.

عجب صبری خدا دارد...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چ جیگری بوود دیمن یاد قسمت یکش افتادمhello berather

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii

توایلایتم ببینین محشره

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
میشه بگی آخرش چی شد

هعییییی.اخرش استفن مرد.دیمن و الینا باهم پیرشدن و...

کرولاین و الاریک یه مدرسه بنام استفن ساختن.بانی از اونجا رفت .چون بدون انزو نمیتونست اونجا بمونه.مت کلانتر شهر شد.و همه به ارامش رسیدن

عجب صبری خدا دارد...
اصلا قسمت آخر توییلایت رو نشون داد یا نه آخرش چیشد؟

مسخره نبود ۵ فصل بود فک کنم آخرشم دخترشون بزرگ شد و با جیکوب ازدواج کرد